ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fragmanda camışı gördün gözlerin parladı diğer dizileri izlemen için camışmı görmen lazım

geç kalmış dizinin çevrimi ayın 8 inde yayınlanmış sanırım ilk bölüm ..
9'unda yayınlandı yani dün gece, normal True Detective bile birkaç saat önce çıktı.

Hani ilk bölümü izleyen bir müslüman yokmu?dizi ile ilgili görüşlerini paylaşacak..

Az bölüm, çok bölümle ilgisi yok
Dizi sayısıyla ilgisi var. Dediğim gibi sınavlara bile zar zor çalışıyorum kafa almıyor
Bide bu dizileri izlersem hiç çalışamam
Önerdiğin dizilerde hep dram, bilim kurgu gibi kafa karıştıran diziler
Ben yapım gereği komediyi daha çok seviyorum
Ya bide bu dizilerin konuları hiç ilgi çekici değil açıkcası, sıkıla sıkıla izleyeceğime hiç izlemem daha iyi

1x1

Dizinin ilk bölümünü izledim.

İlk bölüm için ne çok iyi ne de kötü diyebilirim. Öncelikle bir HBO, AMC ya da Showtime yapımı kalitesinde olmadığını belirtmek gerek.

Hikaye çok ilgi çekici ve kendisini ilk bölümde sıkmadan izlettirdi.

Oyunculukların başta kötü olduğunu düşündüm ama sonra düşündüğümde o kadar zor bir konu ki ne yapsalar yetersiz gelecekti. Sonlara doğru işler normalleşince oyunculuklara alıştım.

Diziyi izlemeye devam edip etmeyeceğime sonraki birkaç bölüme göre karar vereceğim. Bence siz de öyle yapın.

6 ile 7 arasında kararsız kaldım dizilerde buçuklu kullansam 6.5 kullanırdım:

7/10

İlk bölümünü ben de izledim evet hikaye ilgi çekici ama diğer bölümleri beklemek lazım.
Jacob karakterini oynayan küçük çoçuğun oyunculuğu iyiydi

ilk bölümü izledim hikaye çok ilginç dikkat çekiyor zaten hikayesiyle diziye anında bağlanıyorsun, hikayenin temelindeki ufak çocuk çok sempatik ve iyi oynuyor .. burdada maggie karakterini sevdim kızlar maggie olunca bir başka mı güzelleşiyor banamı öyle geliyor

true detectivedeki maggie , the walking dead deki maggie burdaki maggie bunların hepsi güzel diyebilirim ama TWD deki her zaman bir adım önde maggie ler arasında

başta söylediğim gibi konu çok ilginç 32 yıl önce ölen çocuğun aynı yaşlarda dünyaya 32 yıl sonra çinden dönüş yapmış olması ilk başta diziyi izle diyor, vazgeçme diyor. oyunculuklarda normal .. diziyi baştan sona severek izledim yalnız bölümün sonlarına doğru ölmüş babanında geri dönüş sahnesi hikayenin gizemine bir darbe vurdu bence, çocuk üzerinde hikayenin devam etmesinden yanayım aynı tür vakalar çoğaldıkça ilginçliği kalmaz sıradanlaşır olay ..

puanım =8

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @berkann @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @cevaa @Ahmad

Son dediğine katılıyorum. Biraz gizemli kalsaydı daha iyi olacaktı o adam.

Bakalım ikinci bölümde konunun gidişatını belli ederler herhalde şu an konunun nereye gideceğini kestiremedim.

İlk bölümü izledim

Diziyi izlerken kardeşimi hatırladım,25 yıl önce 4 yaşındayken bir yangın sonucu hayatını kaybetmişti onu nekadar çok özlediğimi birkez daha hatırladım ve gerçek olamayacağını bile bile keşke o da dünyaya gelse onu görebilsem dedim.Her ölüm çok kötü ama çocuk yaşta ölüm daha bi kötü Allah herkese hayırlı ölüm versin.

İlk bölüm itibariyle beğendim diyebilirim. Başarılı bir yapım olacağa benziyor. Herşeyden önce sıradışı ve ilginç bir senaryosu var. Ama bu olayları nasıl ve ne şekilde ve de neye bağlayacaklar merak ettiriyor.

Oyunculuklar idare eder hemen ilk bölümden karar vermek puan vermek yanlış olur diye düşünüyorum birkaç bölüm sonra dizinin izlenebilir olup olunmayacağına karar vermek daha doğru olur düşüncesindeyim.

Neresinden baksan gizem dolu dizi.bir çok sorular barındırıyor.ilerleyen bölümlerde ilginç hale gelecektir.şimdiden haftayı bekliyorum..

konu olarak gerçekten çok farklı ve anında merak duygusu uyandırıyor ..

bunun 2. bölümü ne zaman gününü kaçırmayalım

ilk bölümü izledim konusu iyi gibi gözüküyor

son sahnede biri daha döndü galiba
barbara denen kadının ölümünde bişiler var gibi.

@destere tıfıl ağaya laf edersin gitmişsin amerikanın tıfılını izliyon

Jacob'un oyunculuğu tıfıl ağaya on basar.o velet için izlemeye devam edeceğim diziyi.