Resident Evil 7 duyuruldu!

FurkanTB

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2013
Mesajlar
986
Reaksiyon puanı
345
Puanı
185
Yaş
31
Sony Interactive Entertainment’ın E3 2016 konferansı sırasında, sürpriz bir şekilde Resident Evil 7 duyuruldu. 24 Ocak 2017 tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkışını yapacak yeni Resident Evil oyunu, PlayStation VR için de tam destek verecek.


RE Engine oyun motoru ile geliştirilen ana serinin 7. oyunu, söylenenlere göre gerçek bir korku deneyimi sunacak bizlere. Ayrıca, sizlerin de videodan görebileceği gibi Resident Evil 7’yi direkt olarak karakterimizin gözünden oynuyor olacağız. Resident Evil 6’da gerçekleşen olaylardan sonrasını anlatan 7. oyun için bir sürü yeni görsel de yayımlanmış durumda. Eğer isterseniz, bu görsellere sizler de hemen aşağıdaki galerimizden bu görsellere göz atabilirsiniz.

KeyArt.jpg
 

HeisenBerg

Favori Üye
Katılım
22 Kasım 2011
Mesajlar
16,944
Reaksiyon puanı
3,855
Puanı
910
Yaş
24
Konum
Denizli
Demosunu oynayacağım kısmetse haftaya. :A
Oyunun demosunu oynayalı üç hafta falan oldu herhalde unutmuşum buraya yorum yapmayı. :A Gayet iyiydi demo üç farklı sonu varmış demonun, ilginç olmuş. Oyunun First Person olması da yerinde ve güzel bir değişiklik olmuş, insanı daha çok geriyor oyun bu şekilde. Bakalım Resident Evil serisi eski günlerine kavuşur umarım bu oyunla beraber. :)