Renklensin, 4 Ayda 100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
86,695
Reaksiyon puanı
64,028
Puanı
1,060
Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıcılarından Reynmen’in Nisan 2024’te çıkan teklisi Renklensin, 4 ayda 100 milyon izlenmeyi aştı.

Şarkının sözü ve müziği Doğukan Sarıtaş’a, düzenlemesi Denizkan Boz ve Osmancello’ya ait. Klibin yönetmenliğini ise Yusuf Reynmen Aktaş ve Melih Kun üstlendi.

 
Son düzenleme:
Şarkı oldukça güzel. Her yerde duyuyorduk. Artık nadiren kısa sürede bu başarı oluyor.
 
Reactions: Bully
Şarkı oldukça güzel. Her yerde duyuyorduk. Artık nadiren kısa sürede bu başarı oluyor.
Reynmen şarkıları yüksek izlenmeler alıyor ama Serdar’ın gitme şarkısını yorumlamıştı, o çok izlenmedi nedense


Bu şarkı baya patlama yaptı zaten, 300’ü de görür gibi.
 
Reactions: Dosi
100 milyon artık ulaşılması zor bir başarı. Yabancı şarkılar bile ulaşamıyor kolay kolay. Hatta 100'ü geçtim 10 milyon bile eskisi kadar kolay değil. Bu şarkının bunu nasıl başardığını ise çok anlayabildiğimi söyleyemem.
Fena değil ama aman aman bir özelliği de yok.
 
Reactions: RüzgarGülü
Boş işlerde 1 numarayız


Reynmen’in 300 milyonu geçen 3 tane şarkısı var. Ya değişik bir kitlesi var ya da hit satın alıyor
 
Reynmen, youtuber'dı doğru o yüzden de çok tıklanıyordur şarkıları
 
Reklamcılık önemli faktör ve pazarlama çok iyi. 400 milyon çok süper rakam. Şarkı idare eder ama gerçek sanatçıların daha güzel şarkıların da bu rakamın çeyreğini bile görmemesi üzücü.