'Rekabet' Dizisi Yeniden Gündemde!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
gorsel.jpg

Ay Yapım'ın yeni dizisi 'Rekabet' yeniden gündeme!

Geçtiğimiz aylarda rafa kaldırılan, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı ve iş hayatının kıyasıya rekabetinin etrafında tutkulu bir aşkı anlatacak olan dizi yeniden gündemde.

Hazırlıkları tekrardan başlayan ve adı 'Yargı' olarak değişen dizinin yeni sezonda ekranda yer alması bekleniyor.

Kaynak: Ranini

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kanal D’ye yakışır bu dizi bence, Sema Ergenekon da iyi bir isim. Merakla bekliyoruz detayları. :Z

Yeehuuu :Z umarım başroller aynı olur :bhr: Kanal D'ye yakışır ve baya oldu çalışmıyorlar zaten :Z

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kanala Ay Yapım dizileri yakışıyor ve iş de görüyor, bir kaç istisna dışında. :A

Mesela Şahin Tepesi ATV yerine burada olsaydı net tutardı.
Evet yakışıyor Babil falan çok yakışmıştı :bhr:

Ay Yapım Atv ile mi çalıştı 🤢. O dizinin adını çok duydum ama izlemek nasip olmadı bi türlü :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ranoş teyze yazmış yeni sezondaki 4. hukuk dizisi diye. Your Honor uyarlaması, Split (boşanmayla ilgili olması lazım), MF Yapım'ın savcılı dizisi ve şimdi de bu. :A Anlaşılan tıp ve psikolojiyi yaladık yuttuk şimdi adalete geldi. :A

Umarım :A. O zaman izlerim en kısa sürede bu kadar tavsiye ettiğine göre merak ettim :D Güllerin Savaşı'nı falan da izleyecem o bitsin ona başlarım :D
Güllerin Savaşı da efsanedir hala izlememiş olman büyük kayıp. :D
------

Star batık banka gibi eskisi gibi değil artık
Evet ama belki Ay Yapım dizileri ile düze çıkar, çünkü ilgi çekici diziler yapıyorlar, çoğu işi Star TV'de tuttu.

• Güldürdün
Reactions: NES and Carpe Diem
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam