"Reis" ve "Kurşun Bilal" Ekranlara Veda Ediyorlar !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Atv'de Yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Reis, Seni Bana Yazmışlar ve Kurşun Bilal dizileri yayından kaldırıldı. Önümüzdeki hafta final bölümleri yayınlanacak olan diziler reyting barajını aşamadıkları için malasef ki izleyicilere veda etmek durumunda kalıyorlar.

kursun-bilal-yeni-main.jpg

https://fav10.net/f498/26-eylul-2-ekim-2011-haftalik-dizi-reytingleri-90603/

9 tane dizinin kaldırılacağını tahmin ettim. Daha 1 hafta olmadan 4'ünün kaldırılacağı açıklandı :)

Beklendik bir gelişmeydi. Her iki dizi de çok düşük performans gösterdiler. Kurşun Bilal'in uzun sürmeyeceğini daha en başından tahmin edebiliyorduk ama Reis büyük bir hayal kırıklığı oldu. Sezonun iddialı dizilerinden biri olarak gözüküyordu, ama olmadı.

Reis hiç beklediğim gibi bir dizi olmamıştı zaten bitmesi iyi oldu :D

Reis'i sadece Mehmet Akif Alakurt üzerine kurmuşlar desek yanlış olmaz. Daha önceki dizileri tuttu diye reytingi garanti olarak düşündüler ama yanıldılar. Bir kişi üzerine kurulan dizilerin başarılı olması çok zor zaten.

Kurşun Bilal;
İlk başlarda iyi gidiyordu ama daha sonra düşüşe geçti. Bunda 'Çiyan' faktörü fazla ortaya çıktığından düşüşe geçtiğini düşünüyorum. 'Bilal' karakteri ilk başlarda iyi gidiyordu ama daha sonra bozdular... Dizi'nin senaryosu bozulmasaydı belki iyi bir şekilde azda olsa devam edebilirdi.

Reis:
Mehmet Akif Alakurt'un çalıntı dizilerinden bir tanesi. 'Reis Bedel' dizisinden çalınan senaryo bu diziyi düşüren etkenlerden oldu. İlk başlarda iyi gitse de sonradan düşen dizilerden... Bu habere en çok Soner Gümeci sevineceğini düşünüyorum.

Kurşun Bilal ve Reis dizileri reyting kurbanları oldular. ATV artık yeni diziler çıkartmaya devam edecektir.

Kaynak hangisi acaba Kurşun Bilal 12. bölüm çektiler ve Atv yayın akışında yeni bölüm yazıyor

Kursun Bilal Arda Kural'li olsaydi devam ederdi bence..

Reis hayal kirikligi oldu.. Melisa Sözen ve Mehmet Akif Alakurt'u yeni dizilerde görürüz umariz :)

Mesela "Herseye Ragmen" sezon finali yazilmisti, dizi birdaha baslamadi. "Çakil Taslari" sezon finali dediler, baslamadi.