Reis Dizisinin Başlama Günü Belli Oldu!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Dizi çekimleri 27 Haziranda başlayacak ve
1 Ağustos Pazartesi akşamı ATV'de yayına girecek...
Mehmet Akif Alakurt yeni dizisi Reis'deki partneri ise Melisa Sözen.

Melisa Sözen yanlış seçim bana göre yakışmaz Akif'e.Bana göre dizi şöyle olucak sıcacık bir aile dizisi dediği için böyle düşündüm:

Mehmet Akif Alakurt'un dizideki adını bilmiyoruz o yüzden Ali diyicem.

Ali'nin babası ölmüştür ve Ali'nin Bir annesi ve bir kız kardeşi vardır.Annesini ve kız kardeşi için çalışıp çabalayan Ali onları her zorluktan korumak için elinden geleni yapmaktadır.Gün gelir Melisa Sözen'in oynayacağı karakterle yolları kesişir ve hikaye başlar.Ali deli dolu biri olabilir.

Bu benim senaryom böyle olacağını düşünüyorum.

Melisa Sözen iyi bir secim dedim cünkü iyi bir oyuncu ama Akif'in yaninada pek yakistiramiyorum.. ama bana göre Melisa Sözen iyi bir oyuncu :)

Melisa Sözen iyi bir secim dedim cünkü iyi bir oyuncu ama Akif'in yaninada pek yakistiramiyorum.. ama bana göre Melisa Sözen iyi bir oyuncu :)

İyi bir oyuncu onu bende kabul ediyorum.Bir Bulut Olsam'dan beri takip ediyorum kendisini.Ama Mehmet Akif Alakurt'a yakışacağını zannetmiyorum.Birde yazmış olduğum hikayenin doğruluk oranı sence ne kadar? Reis dediği için ve sıcacık bir aile öyküsü dediği için böyle bir tahminde bulundum.

İyi bir oyuncu onu bende kabul ediyorum.Bir Bulut Olsam'dan beri takip ediyorum kendisini.Ama Mehmet Akif Alakurt'a yakışacağını zannetmiyorum.Birde yazmış olduğum hikayenin doğruluk oranı sence ne kadar? Reis dediği için ve sıcacık bir aile öyküsü dediği için böyle bir tahminde bulundum.

Senin yazdigin 'senaryo'ya yakin birseyler olur diye düsünüyorum :)