Anlama sadece insanlarda olduğu için senin anlaman güç bence. Sebebi yazdım hâlâ ''Anlamak güç.'' diyebiliyorsun, akıl işte...
uslubuna dikkat et
Anlama sadece insanlarda olduğu için senin anlaman güç bence. Sebebi yazdım hâlâ ''Anlamak güç.'' diyebiliyorsun, akıl işte...
Bu tarz bir mesajın tekrarlanması halinde banlanırsın. Hakaret etmek yasak ! Saçma sapan tartışmalara girmenin anlamı yok.Anlama sadece insanlarda olduğu için senin anlaman güç bence. Sebebi yazdım hâlâ ''Anlamak güç.'' diyebiliyorsun, akıl işte...
Sebebini yazdığın hâlde birinin ''Nasıl benzetmeyi yaptın?'' demesi çok mu hoş ve akıllıca?Bu tarz bir mesajın tekrarlanması halinde banlanırsın. Hakaret etmek yasak ! Saçma sapan tartışmalara girmenin anlamı yok.
sebebini okuyup nasıl benzettiğni anlamak güç adanalı ile bu dizinin ne alaksı var ondan yazdım ama ben de sana yukarıdaki gibi mesaj yazmıyacağım neyse tartışmaya gerek yok uslubuna dikkat et bundan sonraSebebini yazdığın hâlde birinin ''Nasıl benzetmeyi yaptın?'' demesi çok mu hoş ve akıllıca?
Hoş olmayabilir ama o şekilde karşılık vermeni gerektirmez.Sebebini yazdığın hâlde birinin ''Nasıl benzetmeyi yaptın?'' demesi çok mu hoş ve akıllıca?
Önceki konunun kuyruk acısıyla burada bana karışmasa o şekilde konuşmazdım.
Yok ya.. Şimdi şu olaydan tartışmamızı gerektirecek bir konu da değil bu. İyi bir uyarıydı, sağol cevaa.ben şimdi gördüm yazdıklarınızı tartışmayın yazdım kötümü ettim sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?