Reis Bedel Dizisi Teaser Fragmani

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reis Bedel Dizisi Sizce Basarili Olur Mu?

• Olur

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Büyük bir kitlenin heyecanla beklediği Reis Bedel dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor! Ünlü Popçu'da Reis Bedel kadrosuna katıldı. Ve bakın neler söyledi;

“ Türkiye’nin en büyük projesinde olmaktan gurur duyuyorum”
Aylardır geldi geliyor haberleriyle ortalığı sallayan 2011 in en iddialı dizisi Reis Bedel’in oyuncu kadrosuna ünlü popçu Doğuş’da katıldı.

Serdar Sadık Şimşek’in haberi;
Dizideki rolü ve çekimlere ne zaman katılacağı konusunda tam bir netlik yok ama Doğuş’un Reis Bedel’de oynayacağı kesinlik kazanmış durumda. Dizinin yapımcısı senarist Soner Gümeci, Doğuş ve Doğuş’un menajeri “Niran Ünsal’ın eşi” İbrahim Gugu el sıkışıp anlaşmışlar bile.

Reis Bedel ağır adımlarla geliyor ama çok sağlam geliyor.
Gerçek yaşam hikayelerinin konu edildiği Reis Bedel dizisinde geçmişinde birçok defa cezaevine düşen ünlü sanatçı Doğuşu’nda yer alıyor olması senaryoların tamamen gerçek yaşamla paralel olduğunu gösteriyor.

“ Türkiye’nin en büyük projesinde olmaktan gurur duyuyorum” diyen ünlü popçunun hayranları da Reis Bedel’i ekranlarda bir an önce görmek için gün saymaya başlamışlar bile.

Doğuş bu diziye çok şey katar...

Kadrosunda birbirinden ünlü yıldızların yer alacağı Reis Bedel’in tanıtım bölümlerinin geçtiğimiz hafta çekildiğini hatırlatıyor ve dizinin ilk teaserlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Dizi ya SHOW TV'de ya ATV'de yayinlanacak

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben paylaşmaya hazırlanıyordum ama bu sefer sen benden önce davrandın

Bana nedense Kılıç Günü'nü hatırlattı. Pek tutacak bir iş gibi gelmedi. Kadroda Mehmet Akif Alakurt yokmuş...

fragmanda Mehmet Akif Alakurt hiç gözükmüyor...

Evet bende sasirdim..
Fragmanda Mehmet Akif Alakurtu görmedim..

adminim Mehmet Akif Alakurt yokmu yoksa göstermiyolarmı sürpriz olsun diye

Banada Kılıç Günü' nü hatırlattı. KG ve KVP karışımı bir dizi. Tutmaz. Tanıdık tek bir oyuncu göremedim. Hani Mehmet Akif Alakurt oynayacaktı? Bir de teaser' ının başında kan akan dizide ilk defa görüyorum, izleyicide pek olumlu intiba bırakmayacaktır. Dizinin ismi de garip, Reis ve Bedel 2 ayrı dizi gibi.

Reis Bedel dizisinde yokmuş. Eğer Reis ile Reis Bedel farklı dizilerse o zaman bilemem
Doğuş olacakmış sanırım kadroda. Öyle bir haber çıkmış...

Bu arada dizinin adı çok çok kötü. Reis Bedel ne ya

heralde farklı diziler adminim internette öyle diyor..

Bu dizi STV'nin dizilerine benziyor, büyük ihtimalle STV' de yayınlanır.

Bune ya mehmet akif alakurt yok mu dizide ben izlemeyi düşünüyordum ama m.akif yoksa izlemem

Alakurt Yok Ya İnşallah Olmaz Dizinin Konusu Güzel Değil Hani Alakurt ?

Alakurt Yok Ya İnşallah Olmaz Dizinin Konusu Güzel Değil Hani Alakurt ?

M. Akif Alakurt' un üzerine iyice aşiret, ağa, reis, Maraz Ali vb. roller yapıştı. Bence farklı dizilerde oynasın artık. Sürekli aynı tip dizilerde rol alıyor. Oyuncunun paletinde farklı renkler yer almalı.

Oyuncular çok itici geldi bana

Bence Reis ve Reis Bedel iki ayri dizi, Reis Yaprak Dökümü dizisi gibi tarzinda olucakmis diye bir yerden okumustum. Bu dizi bence Star Tv'de baslar.
Diziyle ilgili yeni bilgiler ekledim

Yeni Bilgi Edindiniz Mi Alakurt Oynuyacak Mı BU Dizide Ayrıca senarist kendinden emin bir şekilde konuşu-yor başarılı olacak diye alakurt varsa izlenir yoksa izlenmez o dizi

Dizi ya ATV'de ya SHOW TV'de baslayacak....

Bana daha çok Adanalı'yı hatırlattı. Dolaylı olarak iki sevgili ve polis-suçlu-eski kanka olaylarına benzettim daha çok. Ama bence tutmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...