Büyük bir kitlenin heyecanla beklediği Reis Bedel dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor! Ünlü Popçu'da Reis Bedel kadrosuna katıldı. Ve bakın neler söyledi;
“ Türkiye’nin en büyük projesinde olmaktan gurur duyuyorum”
Aylardır geldi geliyor haberleriyle ortalığı sallayan 2011 in en iddialı dizisi Reis Bedel’in oyuncu kadrosuna ünlü popçu Doğuş’da katıldı.
Serdar Sadık Şimşek’in haberi;
Dizideki rolü ve çekimlere ne zaman katılacağı konusunda tam bir netlik yok ama Doğuş’un Reis Bedel’de oynayacağı kesinlik kazanmış durumda. Dizinin yapımcısı senarist Soner Gümeci, Doğuş ve Doğuş’un menajeri “Niran Ünsal’ın eşi” İbrahim Gugu el sıkışıp anlaşmışlar bile.
Reis Bedel ağır adımlarla geliyor ama çok sağlam geliyor.
Gerçek yaşam hikayelerinin konu edildiği Reis Bedel dizisinde geçmişinde birçok defa cezaevine düşen ünlü sanatçı Doğuşu’nda yer alıyor olması senaryoların tamamen gerçek yaşamla paralel olduğunu gösteriyor.
“ Türkiye’nin en büyük projesinde olmaktan gurur duyuyorum” diyen ünlü popçunun hayranları da Reis Bedel’i ekranlarda bir an önce görmek için gün saymaya başlamışlar bile.
Doğuş bu diziye çok şey katar...
Kadrosunda birbirinden ünlü yıldızların yer alacağı Reis Bedel’in tanıtım bölümlerinin geçtiğimiz hafta çekildiğini hatırlatıyor ve dizinin ilk teaserlerini sizlerle paylaşıyoruz.
Dizi ya SHOW TV'de ya ATV'de yayinlanacak
Moderatörün son düzenlenenleri: