Reha Özcan Seksenler'de!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,125
Puanı
1,059

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler'in kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını Mint'in üstlendiği, başrollerini Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga ve Özlem Tokaslan'ın paylaştığı ve hafta içi her gün yayınlanan dizinin kadrosuna son olarak 'Mucize Doktor'da izlediğimiz usta oyuncu Reha Özcan dahil oldu.

Dizide hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmayan usta oyuncu Seksenler kadrosuna katılmasıyla ilgili “1965 yılında doğmuş olmam nedeniyle seksenli ve doksanlı yıllar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor. Bu yılların hikayelerini anlatan Seksenler dizisine katıldığım için çok heyecanlıyım" açıklamalarında bulundu.

‘Seksenler’ yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncularla yakında TRT 1'de!

Gerçekten sürpriz bir transfer olmuş. Şaşırdım. Farklı bir diziye girmesini isterdim. Kesinlikle yakışacaktır o ayrı.

Bizim Hikaye ve Mucize Doktor ile iyi bir çıkış yakalamıştı. Birol Güven'in ağına düşmemeliydi, hem de günlük dizi 😕

Çok şaşkınım ve açıkçası bu kadar da bozuk bir Seksenler'e girmesini hiç beğenmedim. Hayırlı olsun, Fikri'den dolayı dizide çok iyi bir performans çıkaracağına eminim.

Yaz sezonunun en anlaşılmaz ve en büyük transferlerinden biri. Çok ilginç bir seçim. Üstüne üstlük bir de günlük dizi. 😳

Günlük yayınlanacağını düşünmüyorum yazın ben. Kimse oturup günlük dizi seyretmez yazın. Belki haftada 2 gün olarak ayarlanabilir.

Diziye yakışacaktır ancak burada senaryo önemli. Senaryo kötü ise en kral oyuncuyu da getirsen fayda vermez.

Fehmi karakteriyle gelmez umarım. Şaşırtıcı bir tercih ve transfer olmuş, keşke başka bir diziyle dönseydi Eylül'de.