Rectify 3. Sezon Trailer'ı Yayınladı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1428527952.jpg

Sundance Channel'da ekranlara gelen Rectify dizisinin üçüncü sezonunun ilk trailer'ı yayınlandı!​

İlk sezon 6, ikinci sezon 10 bölümden oluşan dizinin 3. sezonu kesin olmamakla beraber 10 bölümden oluşacak ve Temmuz ayında başlayacak.​

İlk iki sezonda ortalama 0.2 ve 230 bin reyting alan ve ortalama 43-48 dakikadan oluşan dizi akıcılığı ile zamanın nasıl geçtiğini hissettirmiyor.​

Tecavüz ve cinayet ile suçlanan Daniel Holden'in yaşadığı olayları konu alan dizinin başrollerinde Aden Young, Abigail Spencer ve Adelaide Clemens gibi önemli oyuncular yer alıyor.

çok kısa tutmuşlar ya tawney i biraz görebilseydik şöyle bir beş dakika :) abigail(amantha) de hiç göremedik olmadı bu şimdi :)

çok kısa tutmuşlar ya tawney i biraz görebilseydik şöyle bir beş dakika :) abigail de hiç göremedik olmadı bu şimdi :)
Daha uzun fragmanlar yakında çıkacaktır o zaman bu konu altından paylaşırız. :)

İyi takipçiyimdir çıkar çıkmaz paylaşırım merak etme. :)

Fragman iyi gibi, sevenleri dizi başlayana kadar doya doya izlesinler. :)

Çok özlemiştik :X Bu dizinin arası kendini bayaa hissettiriyor, aynı GOT gibi :X @sürgünüm senin bu diziyi izlemediğini hatırlıyorum(b)Bence bize hemencik yetiş:X

Valla açıkçası diziyi hiç özlemedim. Konusunu da tüketmişti zaten baya bi, bitse de Abigail Spencer'ı başka yapımlarda görsek. :):)

Valla açıkçası diziyi hiç özlemedim. Konusunu da tüketmişti zaten baya bi, bitse de Abigail Spencer'ı başka yapımlarda görsek. :):)
Daha önce @destere'ye de söylemiştim. Rectify'i bende çok sevemedim ama Amantha'ya hasta oldum. Yani onun hatrına izleyeceğim yine. Daniel'in salaklıklarını izlemek kızdırıyor beni. :)

Daha önce @destere'ye de söylemiştim. Rectify'i bende çok sevemedim ama Amantha'ya hasta oldum. Yani onun hatrına izleyeceğim yine. Daniel'in salaklıklarını izlemek kızdırıyor beni. :)
rectify tawney demektir diğerleri sadece tawney i izlerken gözümüze çarpan kılçıklar bence :) tawneyden bahsetmeden rectify yorumu yapmak bile yasaklanmalı hatta ban sebebi olmalı :))
hem biz @Forumdash la 10 sezonda devam etse diziden bıkmayacağız devam edeceğiz :)

rectify tawney demektir diğerleri sadece tawney i izlerken gözümüze çarpan kılçıklar bence :) tawneyden bahsetmeden rectify yorumu yapmak bile yasaklanmalı hatta ban sebebi olmalı :))
hem biz @Forumdash la 10 sezonda devam etse diziden bıkmayacağız devam edeceğiz :)
O kız çarpık bacaklı yürüyüşünü sevmiyorum. :)

İkinci sezonu bitirmeyen açmasın.
Daniel'e gelince mahkemede gerçeği açıklamayınca gözümden düştü. Hep kendisine ezberletilmiş yalanları söyleyip duruyor. :)

O kız çarpık bacaklı yürüyüşünü sevmiyorum. :)

İkinci sezonu bitirmeyen açmasın.
Daniel'e gelince mahkemede gerçeği açıklamayınca gözümden düştü. Hep kendisine ezberletilmiş yalanları söyleyip duruyor. :)
bumu çarpık bacak ? :)

latest

çarpık bacak dedinde instagram daki resim aklıma geldi :))

spoiler içine alalım o resmi :)
BwF65qRCcAIbsGN.jpg:thumb

bumu çarpık bacak ? :)

latest

çarpık bacak dedinde instagram daki resim aklıma geldi :))

spoiler içine alalım o resmi :)
BwF65qRCcAIbsGN.jpg:thumb
İnstagram resmi Tawney'in mi net anlaşılmıyor? :)

Onunsa haklıymışım demek ki. Fotoraftan anlaşılıyor bacaklarının çarpıklığı. Birde tuhaf bir yürüyüşü var. Elini kolunu koyacak yer bulamıyor. :)

İnstagram resmi Tawney'in mi net anlaşılmıyor? :)

Onunsa haklıymışım demek ki. Fotoraftan anlaşılıyor bacaklarının çarpıklığı. Birde tuhaf bir yürüyüşü var. Elini kolunu koyacak yer bulamıyor. :)
fotograf ona ait ama dizide daniel in annesi rolündeki kadının kıza garezi var sanırım resmi bilerek kötü çekmiş :))

Bu kadar yerdikten sonra birazda övelim. Allah var yüzü çok güzel. :)
yüzü haricinde kalbide temiz kızın:) kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ? huyu suyuda güzel kendisi kadar :) ayrıca oyuncu olarakta bir harika yani nasıl anlatsamki dünyanın 7 harikası haltetmiş yanında :))

yüzü haricinde kalbide temiz kızın:) kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ? huyu suyuda güzel kendisi kadar :) ayrıca oyuncu olarakta bir harika yani nasıl anlatsamki dünyanın 7 harikası haltetmiş yanında :))
Bir Amantha değil. :) Hem güzellik hem de oyunculuk olarak. Abigail Spencer'in En İyi Drama Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Critics 'Choice Televizyon Ödülü' ne aday gösterildiğini hatırlatırım. :)

Bir Amantha değil. :) Hem güzellik hem de oyunculuk olarak. Abigail Spencer'in En İyi Drama Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Critics 'Choice Televizyon Ödülü' ne aday gösterildiğini hatırlatırım. :)
onun nasıl olduğunu rahatlıkla açıklayabilirim :)
jüride ben olsam tawney karakteriyle adelaide yılda 12 ödül alır :) ama senle @OzaN ın zevklerine yakın kişiler jüriyi zaptettiği için adelaide ya haksızlık oluyor her yıl :) bunun başka açıklaması yok :)

onun nasıl olduğunu rahatlıkla açıklayabilirim :)
jüride ben olsam tawney karakteriyle adelaide yılda 12 ödül alır :) ama senle @OzaN ın zevklerine yakın kişiler jüriyi zaptettiği için adelaide ya haksızlık oluyor her yıl :) bunun başka açıklaması yok :)
Alison ile kazandığın ödül günlerce uykumu kaçırmıştı. Oh olsun. :)

Alison ile kazandığın ödül günlerce uykumu kaçırmıştı. Oh olsun. :)
hatırladıkça mutlu olduğum bir anıdır :) ben aslında dominic west in ödül alabileceğini ama ruth wilson un alma ihtimalini az görüyordum ama beni ne kadar mutlu ettiler demekki onlarında sağlam gözleri varmış güzelliğe hakkını vermek lazım diye düşünmüşlerdir :)