Rectify 3. Sezon Onayını Aldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da AMC'ye bağlı bir kanal olan Sundance TV'nin eleştirmenlerce çok sevilen dizisi Rectify'a yeni sezon onayı geldi.

6 bölümlük ilk sezonunun ardından şu sıralar ikinci sezonuyla ekranlara gelen ve bu hafta içerisinde 10 bölümlük ikinci sezonu noktalayacak olan dizi, çok büyük kitlelere adını duyuramasa da iyi bir fan kitlesi edinmiş ve eleştirmenlerden son derece olumlu yorumlar almayı başarmıştı.

20 yıl ölüm hücresinde kaldıktan sonra serbest bırakılan Daniel Holden'ın hikayesinin anlatıldığı dizinin üçüncü sezonu için beklenen onay haberi geldi. Gelen habere göre dizinin üçüncü sezonu 2015'te yayınlanacak. Bölüm sayısı konusunda herhangi bir resmi açıklama yapılmasa da yine 10 bölümlük bir sezon olması yüksek ihtimal.

Şaşirmadım, bekliyordum bu haberi
Ama seneye Mayıs son haftası gibi başlasa

@OzaN sen nasıl buluyorsun diziyi, bir ara izlemeyi düşünmüştüm. Yine ağır ve zor bir dizi olur diye korktum.

nasıl bir dizi bu baslasam pişman olurmuyum şu anda takip ettiğim dizi kalmadı neredeyse 2 gundür dizi arıyorum bir the straini izledim bu nasıl?
Dizi zevkinizi bilmiyorum
@OzaN ve @destere 'ye bile öerirken zorlanmiştim.Çünkü dizinin ğek bi hareketliliği yok. Yalın bi anlatımı var, her ne kadar hoşuna gitmese de ilk sezonu bitirmeni öneririm zaten 6 bölüm bişey

harika bir haber dizi herkese hitap etmeyebilir ama benim için muhteşem bir dizi kendine özel fan kitlesi oluşturdu demişsin o fanlardan biride benim tawney le yatıp tawneyle kalkıyorum her bölüm sonrası üç gece rüyalarıma tawney giriyor

değil 3. sezon umarım tawneyli 10 sezon olur ve gidişatı hep böyle devam eder

bana önermeyi unutmuştun yada hiç bahsetmedin kendim keşfettim

baktım @Forumdash gizli gizli izliyor bana söylese izleyeceğimi biliyor buna eminim? ama tawneyle amantha yı başkasıyla paylaşmak istemiyordu sanırım
benden kaçarmı ?

bu arada tawney brokeback mountain daki Michelle Williams a tip olarak çok benziyor, tawney kadar olmasada onuda sevmiştim , zaten brokeback deki tek sevdiğim karakterdi

Son düzenleme:
Ama sen beni hiç takip etmiyormuşssun ki
Aha ben ilk sezonu bitirince diziyi hitap edenlere tavsiye etmiştim

https://fav10.net/forum/threads/son...i-sezonu-ve-yorumu.213625/page-5#post-1873926

ben o yazıyı görmüştüm ama özellikle tavsiye etmemişsin, öylesine kısaca bahsedip geçmişsin

oysa dizide tawney var amantha var deseydin uçarak gelirdim
Yok ilk sezonun tadının Tawney'nin o masumluğunu Amantha'nın harbiliğini bozamazdım fazla övüp

Neyse son 2 bölüm kaldı haberin ola

@OzaN sen nasıl buluyorsun diziyi, bir ara izlemeyi düşünmüştüm. Yine ağır ve zor bir dizi olur diye korktum.
Ağır ve zor olmasından korkuyorsan izlemeyebilirsin, başka diziler var izleyecek.

@destere Michelle Williams'a ben de biraz benzetiyorum Tawney'i. Biraz da Carey Mulligan'a benzetiyorum.

Ağır ve zor olmasından korkuyorsan izlemeyebilirsin, başka diziler var izleyecek.

@destere Michelle Williams'a ben de biraz benzetiyorum Tawney'i. Biraz da Carey Mulligan'a benzetiyorum.
sadece benziyor ama hiçbir zaman bir tawney olamazlar, imkansız bu

Yok ilk sezonun tadının Tawney'nin o masumluğunu Amantha'nın harbiliğini bozamazdım fazla övüp

Neyse son 2 bölüm kaldı haberin ola
ben rectify 2x9. bölümü çoktan izledim yorumumuda yapmıştım
sen hala izlemedinmi ?

Yok izlemedim daha
haftaya zaten bitiyor az geç izlesemde olur

by Tapatalk
bugün sfu nun ikinci sezonunu bitirdim arada izlerken çok sıkıldığım yerler oldu sonra outlander in 2. bölümünü izledim ilk yarım saati resmen çile çektim
o açıdan rectify bu günlerde dizi olarak baştan sona zevkle izlediğim tek dizi gibi

Outlander yine mi begenmedin??? Yorumlayacak bişey vermediler gerçi

by Tapatalk