'Recep İvedik 7' Netflix Türkiye'de Yayınlanacak!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Disney+ Türkiye kütüphanesinden kaldırılan Recep İvedik 7 filminin yeni adresi belli oldu.

Şahan Gökbakar'ın; Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimler ile kamera karşısına geçtiği film yarın Netflix Türkiye (5 Ocak Cuma) kütüphanesine ekleniyor.

Disney+ Türkiye orijinal içeriği olarak yayınlanan film bilindiği üzere platformun dünya çapında yerel içerik üretimini durdurması sonrası kullanıcı erişimine kapatılmıştı.

Reactions: AhmetBayram
yine kadın suçluyorlar. siz daha çok kadın suçlarsınız. final adayı ben ne gemiler yaktım-kara dizisi var. final haberi gelince kadınları suçlamak için hazırlanın.
Her dizisi tutmayan kadın oyuncuyu suçlamıyoruz ki bunu nerden çıkardın? Evet bahsettiğin dizilerin oranları iç açıcı değil, senaryo beğenilmediği için vs vs gibi unsurlardan final olabilirler. Kendi Düşen Ağlamaz'da final yaptı hiç hatırlamıyorum kadın oyuncu yüzünden suçlandığı. Bu yüzden boş yere feminizm kasma. İyi forumlar.

yine kadın suçluyorlar. siz daha çok kadın suçlarsınız. final adayı ben ne gemiler yaktım-kara dizisi var. final haberi gelince kadınları suçlamak için hazırlanın.
Hiçbir kadın suçlanmıyor sadece @Carpe Diem ve @serhatt doğruları söylemişler
Kadın'da bir şanssızlık var sadece Hande Erçel'de değil misal Naz Elmas'ın da hiçbir dizisi tutmadı Haziran Gecesi'nden sonra
Yapabilecekleri tek şey, daha sonradan tutmuş dizilere katılmak.. O yüzden burada kimse suçlanmıyor, sadece doğrular söyleniyor... Eğer her yakışıklı/güzel olan oyuncu olsaydı, Türk oyuncular her sene en az 2 uluslararası ödül alırdı yani...

İmzamı atıyorum.

İmzamı atıyorum.
Ama daha nice oyuncular tek dizisi tuttuktan sonra tutturamayanlar 😂 Naz Elmas, Meryem Uzerli, Sanem Çelik mesela bu 3 kadın ne yaptı ? Gittiler sonradan hepsi EDHO'ya dahil oldular 😂 Kaldı ki Deniz Baysal mesela Fazilet'ten sonra Teşkilat'ı tutturdu yani tamamen yalan yanlış bir tepki olmuş