'Recep İvedik 6' Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Büyük merakla beklenen 'Recep İvedik 6' filminin vizyon tarihi belli oldu!

Mısır-bilet tartışmaları nedeniyle vizyona gireceği tarihte belirsizlik yaşanan 'Recep İvedik 6' filmi, CGV Mars dağıtım şirketini değiştirerek, UIP ile anlaştı. Recep İvedik 6, UIP Türkiye resmi internet sitesi üzerinden 8 Şubat'ta vizyona girecek filmler arasında gösterildi.

Filmin afişi de yayınlandı:
a4e6be17-7da7-4468-92d2-3be447641645.jpg

Zaten 8 Şubat'ta girecekti. Yani ertelenme dedikodusu dolaşsa da hiç değişmemişti. Dağıtımcısı değişti diye düzeltebilirsin bence. :A @Yiğitt

Yine de seviyorum ben Recep'i. (Ondan iğrenenlere rağmen) Giderim belki. :D

Youtuber filmlerini gördükten sonra gözümde daha iyi bir yerde. :A Hem güldürdüğü yerler oluyor zaten. :A

Saçma sapan komedi filmlerinin artmadında ki tek sebebin bu film olduğunu düşünüyorum. Umarım rekoru kıramaz

Ben bu seriyi hiç sevemedim ya ama bu filminde başarılı olacağını düşünüyorum :D

Mary Poppins Returns'u sadece Türkçe dublaj vizyona sokmasıyla nefret ettiğim dağıtımcılar sıralamalarında üst sıralara yükselmişlerdi, kalitelerine yakışır bir başka hamle olmuş. :)

Efsane geri dönüyor. Uzun zamandır bekliyordum. Büyük ihtimalle gider izlerim.

Bu aralar böyle şeylerden uzağım reytingler neden açıklanmıyor ben onu anlamadım mesela sen bana bir anlat kanka :A
TİAK yasaklamış işte açıklanmasını, olaylar nedir benim de haberim yok. Sözde bir açıklama gelecekti ama ne oldu sonuç ses seda yok. :D

Sinemalarda bu kriz hakimken neredeyse rakipsiz olarak vizyona girecek, bence rekoru kırması (maalesef) olası.