Recep İvedik 4 Ne Zaman Çıkıyor ?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,343
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

İlk üç filmiyle Türk sinema tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran Recep İvedik'in yeni filminin çıkış tarihini Şahan Gökbakar açıkladı. Yeni film Aralık 2013'te sevenleriyle buluşacak.

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Celal ile Ceren'in çekimleri ise Mayıs ayında başlayacak ve önümüzdeki kış sinemalarda olacak...

1 Seneden fazla var:)

Filmde durumlar kötü gibiyordu yani 1. filmdeki zevki alamıyorduk, inşallah bu filmi ile yine çıkışa geçer.

Cidden ne oldu o iş ? :)

Paparazinin uydurması olacak herhalde bilmiyorum :D Bu aralar çok ismim çıkmaya başladı magazin haberlerinde :F Filmin başlamasını bekleyeceğim valla filmde Çağlar Diye biri olursa olay çıkarırım :D

Audition yaptin mi? Yani deneme çekimi? Yaptiysan hangi kast direktörüyle? :)

Yok be ya onlara gerek yok dediler direk aldılar beni :F Bilmiyorum valla ne olacak hiç bi ses soluk yok :D

Paparazinin uydurması olacak herhalde bilmiyorum :D Bu aralar çok ismim çıkmaya başladı magazin haberlerinde :F Filmin başlamasını bekleyeceğim valla filmde Çağlar Diye biri olursa olay çıkarırım :D

Yok be ya onlara gerek yok dediler direk aldılar beni :F Bilmiyorum valla ne olacak hiç bi ses soluk yok :D

Öncellikle bir kast direktörü bir film için oyunculari yapimciya ve yönetmene tavsiye eder.. Ardindan topluca masaya oturulur, showreel'ler, resimler vesaire gösterilir ve "hangi role kimi seçeriz" diye konusurlar. Hiç bir oyuncu, özellikle no-name oyuncu deneme çekimi yapmadan bir diziye veya filme dahil olamaz. :)

Ya benim ismim sitelere nasıl gitti orasını anlamadım ben :D Hiç bi dizide filmde de oynamadım veya benim adımda ünlü olan biri yok çok ilginç + bende başvuru yapmıştım seçimler için öylesine ilginç valla :D