Recep İvedik 4 Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Şahan Gökbakar'ın yarattığı Recep İvedik sinemada büyük başarılar elde edince Recep İvedik bir seri haline gelmişti.Serinin merakla beklenen 4.filminin fragmanı yayınlandı.Recep İvedik 4 21 şubatta sinemalarda

Fragmanı izlerken bile gülen ben, filmi izlerken daha çok güleceğime eminim. Serinin bu filmi de çok iyi gibi gözüküyor. Bir de Survivor'a bağlamaları ile iyice komik oldu.

acun bu filmi izlerse survivor ı 20 reytinge çıakrtıcak taktikleri öğrenir
@EveN

Fragmana göre değerlendiriyorum. Serinin en iyi filmi geliyor bence. 5 milyon gişeyi görebilir.

yüz kaslarımı kaybettim sanırsam

Recep'in iğrençlikleri olmasa daha iyi olacak ama yine de güldürecek gibi gözüküyor.

Sunucunun tişörtleri, Kamil Koç esprisi ve ada canlılarını (ne olduğundan emin değilim) evcilleştirmesi güldüren yerler.

Fragmanı bile güldürmeye yetti filmin tamamını düşünemiyorum
Yeni bir rekor gelir bence

çöp serisi ?

bu vatandaşın yaptığı filmelerdende düzgün film çıkmaz ?

Köpek balığıyla dövüştüğü sahneye sesli güldüm.
Ama serinin eski filmlerinde gördüğüm birçok sahneyi bu filmde de benzer şekilde tekrar etmişler. Yine de izleriz.

güzel filme benziyo izlerim

Adadaki Meceralar güzele benziyor izleriz

Fragmanı yine güldürdü 1.filmden sonraki en iyi film olacak gibi.

Şu iğrençliklere rağmen güldüm bende ama izlemeye değer bir film değil gibi.

serinin en güzel filmi bence 2 olan en çok ona gülmüştüm ben
1.olanda güzeldi ama son çıkan 3 olan seriyi hiç beğenmemiştim 4.filminden pek umutlu değildim ama fragman çok bomba olmuş

Güzel olmuş ama Çamaşırhane Film kendi çekmiş Aksoy Film'le çalışmaya devam etseydi keşke..

Para verip Izlemeye değecek bir Film değil.
Televizyon'da verildiğin de Izlerim yine.