Real Madrid'in Yeni Teknik Direktörü Açıklandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Real Madrid'in Yeni Teknik Direktörü Açıklandı!

CX4pccNUkAAFhkD-150x150.jpg

İspanyol devi Real Madrid'in yeni teknik direktörü açıklandı!

Valencia deplasmanında alınan 2-2'lik beraberlik sonrası Florentino Perez, teknik direktör Rafael Benitez ile yolları ayırırken, Los Galacticos'un yeni çalıştırıcısının, kulüp tarihinin efsane isimlerinden olan Zinedine Zidane olacağını resmen duyurdu.

43 yaşındaki Fransız futbol adamı daha önce Ancelotti'nin asistan menajerliğini de yapmıştı.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

vayyy efsane zidane :D
o değilde benitez ne ara gitti

saçma sapan işler niye yolluyolar adamı daha herşey devam ediyor
real madrıd birçok teknık direktör değişikliğinde böyle yaptı.birkaç maç kötü gittiğinde kredisi kalmıyor o kişinin..sezon başında transferde teknik direktöre istediğin oyuncuyu alabilirsin diyor yönetim ama bunun bedeli olarakta olası kötü sonuçlarda hemen görevine son veriyor.fazla beklemiyor yönetim..

Sene sonuna kadar takım Zidane'a emanet edilmeli bence en azından ruh var adamda bi karizması var Valencia maçından sonra beklediğim bi durumdu açıkcası. Yalnız her şey Barça lehine gelişiyor. Böyle sıkıntılarla boğuşan Real'e karşı La Liga'yı kaybetmeye hakkı yok. La Liga'da en güçlü rakip Atletico'dur.

Zidane ismine şaşırdım oldukça milanın izinden gidiyorlar :(

Çok yanlış hamle hem Zidane hem Real için doğru zaman değil ya efsane olur zannetmiyorum yada sonu bizim Arap İsmail gibi olur.

Zidane çok zeki ve futbol bilgisi üst düzey bir adam başarılı olma ihtimali çok yüksek.

Başarılı olması zor ya Real'de en ufak başarısızlıkda hemen gönderiyolar. Başarılı olmasını isterim bugün ilk maçına çıkıyor. :D