Real Madrid'e Büyük Şok: 2-2

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

La Liga'nın 36.haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Valencia'yla 2-2 berabere kaldı ve son 2 hafta öncesinde Barcelona'nın 4 puan gerisinde kaldı.

İlk 20 dakikada 3 topu direkten dönen Madrid ekibi karşısında Valencia ilk pozisyonda golü buldu. 19.dakikada Paco Alcacer, Jose Luis Gaya'nın pasıyla skoru 1-0'a getirdi. 26.dakikada bu kez Javi Fuego'nun golüyle Valencia farkı ikiye çıkardı.

45. dakikada Real Madrid bir penaltı kazandı ama Ronaldo Alves'i geçemedi. 56'da Pepe, 84'te Isco'nun muhteşem golüyle beraberliği yakaladı. Böylece Real, 2-2'lik beraberlikle maçtan bir puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Real Madrid 86 puana yükseldi ve haftayı galibiyetle kapayan Barcelona ile aralarındaki puan farkı 4'e çıktı.

Real Madrid bu puan kaybıyla artık şampiyonluğu Barcelona'ya verdi diyebiliriz.

Real Madrid bu puan kaybıyla artık şampiyonluğu Barcelona'ya verdi diyebiliriz.
Bale ve Casillas maçtan sonra ıslıklandı. Juventus maçında da kötüydüler, Şampiyonlar liginde bakalım bu moral bozukluğuyla ne yapacaklar?

Bale ve Casillas maçtan sonra ıslıklandı. Juventus maçında da kötüydüler, Şampiyonlar liginde bakalım bu moral bozukluğuyla ne yapacaklar?
Bale sakatlıktan sonra kötü gidiyor. Casillas kötü gollermi yedi bugün ?

Eğer Juventus'a elenirlerse Ancelotti'yi kovar Başkan.

Bale sakatlıktan sonra kötü gidiyor. Casillas kötü gollermi yedi bugün ?

Eğer Juventus'a elenirlerse Ancelotti'yi kovar Başkan.
Casillas her gelen topu içeri alıyor. Diego Lopez'i yok paraya Milan'a verdi gerizekalılar.

çok iyi oldu bölece barca nın şampiyonluğu kesinleşti diyebiliriz

Ronaldo ve Messi kıyaslamasında Ronaldo'yu destekliyorum. Neden dersen? Ronaldo, korkmadan İsrail'e sert çıkabiliyor ve Filistin devletinin kurulmasını destekliyor ama takımlar düzeyinde bende Barça'lıyım. O da azönce dediğim gibi Rivaldo sayesinde. Benim gençliğimde (ki yine genç sayılırım) Rivaldo döktürüyordu Barcelona'da. Dünya'nın en yi futbolcusuydu. Zidane ondan sonra çıktı piyasaya.
@ABAY_06 @-KADİR- @papuleoo

benim takımım barcelona favori oyuncumda messi futbol olarak bunu söylerim; ronaldo nun böyle davranışlarını görüncede tebrik ederiz 🙂

Aga ben biraz futbol açısından baktığım için messinin bana verdiği seyir zevki ronaldodan kat ve kat fazla onun için her zaman MESSİ

benim takımım barcelona favori oyuncumda messi futbol olarak bunu söylerim; ronaldo nun böyle davranışlarını görüncede tebrik ederiz 🙂
Aga ben biraz futbol açısından baktığım için messinin bana verdiği seyir zevki ronaldodan kat ve kat fazla onun için her zaman MESSİ
Yetenek olarak tabii ki Messi ama Ronaldo gerçekten çok iyi bir insan öyle gözüktüğüne bakmayın. Daha geçen gün Nepal'deki depremzedelere 7 milyon Euro bağış yaptı. Bu tür hareketleri Messi'den göremiyoruz. Ronaldo geçen yıl 2 milyon euro'da Filistin'e bağışlamıştı.

Isconun golü nefisti ama yetmedi bu puan kaybı iyi oldu Barca şampiyon artık.