Real Madrid-Sevilla|Uefa Süper Kupa Sohbet

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,464
Puanı
1,060
Real Madrid XI (Sevilla): Casilla;Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal;Kovacic, Casemiro, Isco; L. Vázquez, Asensio, Morata

Sevilla XI (Real Madrid): Rico, Mariano, Pareja, Carriço, Kolo; N'Zonzi, Iborra, Kiyotake; Vitolo, Vázquez, Vietto

Real Madrid ile Sevilla arasındaki Süper Kupa maçı 21.45'ten itibaren TRT 1'den yayınlanacak.Maçı Yalçın Çetin anlatacak.

Real Madrid'in normalde kullandığı 11'den sadece 4 futbolcu yer alıyor sahada (Marcelo, Ramos, Carvajal, Casemiro) Yani defans hattı sağlam sadece :D Sevilla'yı bilmiyorum ama onlar as çıkıyorlardır herhalde. O yüzden Real için kolay bir maç olmayacaktır çekişmeli bir mücadele bekliyorum.

Son düzenleme:
Sevilla iyi savunma yapıp kontra ataklarla etkili olabilirse bu maçı alır.

Ramos nasıl bir adamsın sen ya :A Aynı maç içinde hem sövüp hem övgüler dizdiriyorsun kendine helal olsun valla :A

maçtan hiç haberim yoktu özetini izlicez artık
ramos gerçekten efsane ya yine atmış adam final maçlarında müthiş katkı veriyor bana göre gelmiş geçmiş en iyi defanslardan biridir tartışmasız

maçtan hiç haberim yoktu özetini izlicez artık
ramos gerçekten efsane ya yine atmış adam final maçlarında müthiş katkı veriyor bana göre gelmiş geçmiş en iyi defanslardan biridir tartışmasız
Atletico maçının finalinde daha önce ramos kurtarmıştı,bu maçtada kurtardı takımı:) harbi çok iyi bir oyuncu:)

Dediğim gibi finallerde büyük takımlar her zaman bir adım öndedir.Tebrikler Madrid.