Real Madrid - Sevilla UEFA Süper Kupa Finali Hangi Kanalda ?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1406733484.jpg

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid ile geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, UEFA Süper Kupa maçında 12 Ağustos Salı akşamı karşı karşıya gelecek. Cardiff City stadında oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak ve Star TV'den canlı yayınlanacak.

Real Madrid, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalde kendi ülkesinden Atletico Madrid'i normal süresi 1-1 biten maçta uzatmada 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmıştı. Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde normal süresi 0-0 biten maçın ardından geçilen seri penaltı vuruşlarında Benfica'yı 4-2 mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü.

Modric ve Kroos'un defansif yönleri daha zayıf. Khedira'da oynamayacaksa Alanso mutlaka oynar, özelliklede deplasmanda.:)
Khedira'yı satarlar herhalde seneye serbest kalıcak Bayern istiyomuş Bu arada Beşiktaş maçı için senden link istedim profiline bir bak ağa :( Beşiktaş maçı yorum konusunu ne mzana açıcan 11'ler belli oldu

Khedira'yı satarlar herhalde seneye serbest kalıcak Bayern istiyomuş Bu arada Beşiktaş maçı için senden link istedim profiline bir bak ağa :( Beşiktaş maçı yorum konusunu ne mzana açıcan 11'ler belli oldu
Link gönderdim, konuyuda şimdi açıyorum.:X