Real Madrid-Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

LeqeND KiLLeR

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
34
Puanı
269
18 Ocak 2012 Çarşamba günü oynanacak maç saat 23.00dan itibaren TRT SPorda

dsmart ve digitürk olduğunda hiçbir kanal şifre girmez. Zaten şifre girmesinin amacı yurt dışındaki kişiler izlemesin diye. dsmart ve digitürk olduğunda türkiyeden izlediğin belli oluyor o yüzden şifre girmiyor.

Dsmart digitürk teledünya sorunsuz izler diğer cihazlar için biss key çok kolay:1000000000000000

DreamBox en iyisi yıllık 200 tl ama hersey var ben alcam İLERDE

bende hiremco fx turbo hd var cccam serverla bütün d smart digitürk kanalları ve avrupadaki bütün dijital platformların kanallarını izliyorum....dreambox baya pahalı....

bende hiremco fx turbo hd var cccam serverla bütün d smart digitürk kanalları ve avrupadaki bütün dijital platformların kanallarını izliyorum....dreambox baya pahalı....

fiyati ne kadar ? bide hd gösteriyormu örnegin star atv kanald hd ? 106 ekran tv de alcaz çok yakında görüntü performansı nasil

fiyati ne kadar ? bide hd gösteriyormu örnegin star atv kanald hd ? 106 ekran tv de alcaz çok yakında görüntü performansı nasil

şimdi daha iyi cihazlar var.güncel fiyatını bilmiyorum cihaz hd gösteriyor.ben digitürk ve d smartı açan cccam serverı ayrı aldım.