Real Madrid - Atletico Madrid | Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, sahasında ezeli rakibi Atletico Madrid'i ağırlıyor.

Saat 21:45'te başlayan müsabaka TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

İlk 11'ler:
Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema.

Atletico Madrid: Oblak, Hernandez, Savic, Godin, Filipe Luis, Koke, Gabi, Saul, Carrasco, Griezmann, Gameiro.

Real Madrid - Atletico Madrid maçı hakkındaki yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.

VO3f9.jpg

ikinci yariya zor yetistim :(
Cok durgun geciyor :( Iki takimda orta sahada oynuyor ...

Ronallldooooooo 2-0 oldu :Z

Son düzenleme:
Büyük maçların kayıp oyuncusu Ronaldo 3 tane attı yine :A @EFE UYSAL Bakalım bu sefer ne diyecek Messiciler :A

Real Madrid, evindeki maçı 3-0 kazanarak turu garantiledi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa ki olacağını sanmıyorum. Ronaldo 3 gol atarak Bayern maçında olduğu gibi maça damgasını vurdu. Şampiyonlar Ligi grup aşamasında çok etkili olamayan (ilk 2 maç dışında golü yok) Ronaldo, Real Madrid'in tur atlamasının ardından çok etkili bir performans sergiledi. Real Madrid'i Bayern karşısında yarı finale taşıdı. Şimdide yarı finalden finale taşıyor, hatta taşıdı diyebiliriz. 32 yaşına gelmiş olmasına rağmen hala çok iyi performans gösteriyor. Tebrik etmek gerek.

Kupanın net olarak favorisi Real Madrid şu noktadan sonra. Rakip olarakta Monaco'yu eleyeceğini düşündüğüm için Juve'yi görüyorum Real'e. Ancak onları da bir şekilde finalde yenip, kupayı alırlar diye düşünüyorum bu sene.