Reaksiyon'un Yayın Tarihi Değişti!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,784
Puanı
460
cats.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 39401

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İbrahim Çelikkol ve Selen Soyder gibi yıldızların bulunduğu dizinin günü 17 Eylül Çarşamba olarak açıklanmıştı.

Fakat kanalı Star TV, çarşamba günü yayınlanan Güzel Köylü'nün reytinglerinin iyi gitmesi sebebiyle yayın tarihini pazartesi gününe çekti.

Reaksiyon, 15 Eylül Pazartesi STAR TV'de başlıyor!

Son düzenleme:
güzel köylü cumartesiye gitmez o zaman:) ama pazartesi hata olmuş ulan istanbul,karadayı üstüne

:oley: :oley:

Süper bir gelişme be süper bu haberi bekliyordum işte Güzel Köylü Çarşambaları çok iyi gidecektir. :D

Reaksiyon'u bilemem ama. :A

Ben demiştim. :A Bakalım neler olacak ama Reaksiyon Pazartesi tutunamaz bence. :)

Reeaksiyonu Karadayı'nın karşısına koyup diziyi tehlikeye attılar.
Kitleleri benzer olur işi zor

aaaa olamaz yaaa karadayı zaten bu akşam yayınlanmadı aşırı şekilde özlüyorum büyük bir heyecanla 15 eylülü bekliyordum şimdi ben karadayıyamı bakıcam yoksa reyaksiyonamı:T
kurtlar vadisi beyaz karanfili ve reyaksiyonla karadayıyı aynı güne koymakla çok büyük hata yaptılar bu yıl rahat birşekilde ağız tadıyla dizi takip edemicez anlaşılan :ppp::ppp::ppp:

aaaa olamaz yaaa karadayı zaten bu akşam yayınlanmadı aşırı şekilde özlüyorum büyük bir heyecanla 15 eylülü bekliyordum şimdi ben karadayıyamı bakıcam yoksa reyaksiyonamı:T
kurtlar vadisi beyaz karanfili ve reyaksiyonla akradayıyı aynı güne koymakla çok büyük hata yaptılar bu yıl rahat birşekilde ağız tadıyla dizi takip edemicez anlaşılan :ppp::ppp::ppp:
ne ka üzüldüm :A

Karadayı-Reaksiyon kapışmasından [HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG] galip çıkacak inşallah. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919