Reaksiyon'da Sansürsüz Rakı Sahnesi!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Star Tv ekranlarında yayınlanan başrollerini Erdal Beşikçioğlu,İbrahim Çelikkol,Selen Soyder,Nehir Erdoğan ve Yurdaer okur gibi isimlerin paylaştığı Pazartesi akşamlarının sevilen dizisinde bir ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı!
Dizide Dayı rolüyle oynayan Erdal Beşikçioğlu rakı-balık ikilisini Japon mutfağının sevilen yemeği rakı-suşi olarak değiştirdi. Bu arada dizide rakı sahnesinin sansürsüz olması izleyicinin gözünden kaçmadı.
'Reaksiyon'yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.30'da Star Tv'de!
Erdal-Besikcioglu-Reaksiyon-dizisi-oyuncusu.jpg

nesini sansürleyecekler izleyicilerin IQ su 50 mi de onun rakı olduğnu anlamıyacaklar:)))

Bu sezonki dizilerde artık içkiler sansürlenmiyor :X Öyle bi haber görmüştüm 2 ay fialn oluyor.

Ne izleyeceğiz biz yaa. Şarap sansürleniyor sinir ediyorlar beni aferin iyiki sansürlememişler.

Diziyi geçen gün izledim şu anlamda söyliyim, Erdal'ın oynadığı karakter bir laf sokuyor bir laf sokuyor vatan hainleri yerin dibine girer. :Z

rakıdan önce suşi'yi sansurlesinler bence ne iğrenc birşeydir öyle yaa midemi kaldırıyor birde yiyorlar yanı suşi yedikleri sahneleri sansurlesinler bence çiğ balık ıyyy :ppp::ppp::ppp:

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy