'Reaksiyon' Gün Değiştirdi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410599191.jpg

Star TV'de ekrana gelen Reaksiyon dizisi gün değiştirdi!

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Yurdaer Okur, İsmail Demirci, Selen Soyder ve Erdal Beşikçioğlu'nun paylaştığı ve yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu Reaksiyon dizisi, önümüzdeki haftadan itibaren Perşembe günleri Aramızda Kalsın’ın ardından yayınlanacak.

Reaksiyon, yeni bölümleriyle Perşembe 22:30'da Star TV'de!

Son düzenleme:
Beklediğim gibi. Aramızda Kalsın bu yüzden bir türlü yükselemiyor ! :(

hobaaaaaaa :D süper haber

Kurtlar Vadisi Vs. Reaksiyon/Beyaz Karanfil

2 sini birden bitirecez müthiş oldu :D

güzel oldu eee işte kaderin cilvesi gelsin zaten bunu bekliyordum :A

@Nisa'nın da söylediği gibi daha Kurt Seyit'ten yeni kurtulmuşken (AK'nin de tam anlamıyla yükselişe geçmesi beklenirken) gelmesi pek de hoş olmadı. Keşke söylendiği gibi Çarşamba 23.30'da olsaydı. Son demlerini yaşadığı için çok da fark etmezdi... :(

Neyse, bu hesaba göre yıl sonunda Reaksiyon'dan da kurtuluyoruz. Umarım AK'ye kötü anlamda bir etkisi olmaz. Hadi hayırlısı...

star tv en başta yapması gerekeleri hep final kararlarından sonra yapiyi önce kss şimdi reaksiyon ikisinin de günü ilk perşembe olmalıydı neyse hayırlısı olsun [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] yi etkilemesin de başka bişi istemeyik :X

perşembe günü bitmeleri kaderin bi cilvesi olacak :D
hadi bakalım:D
Ben sana birşey sorucam sence vadi neden düştü?Ben kanal d den dolayı olduğunu düşünüyorum...hiç yakışmıyor kanala...belki de bana öyle geliyor kanal bana itici geliyor...
genel olarak reyting sistemi deniyor ama karagül hala 11 alıyor...
bu arada bu reyting cihazları kaç kişiyle ölçülüyor reytingler?

Vadiyi ikiye bölüp mafya kısmını beyaz karanfil siyasi kısmını reaksiyon yapıp sonra vadinin gecen sene işlediği konuyu simdi isleyen bir dizinin polat gibi bir kahramini yokken reyting beklemek sonra Hangi akla oyuncu kabizi sadece romantik bakışlar atabilen bir adamı başrol yaparsınız(dizi ilk başlarken yorumum )

sonra olmadı olmadi öldür gitsin)))

Vadiyi ikiye bölüp mafya kısmını beyaz karanfil siyasi kısmını reaksiyon yapıp sonra vadinin gecen sene işlediği konuyu simdi isleyen bir dizinin polat gibi bir kahramini yokken reyting beklemek sonra Hangi akla oyuncu kabizi sadece romantik bakışlar atabilen bir adamı başrol yaparsınız(dizi ilk başlarken yorumum )

sonra olmadı olmadi öldür gitsin)))
aga bak reaksiyon güzel dizi açık ve net söylim çakma vadicilikte yapsa güzel ama beyaz karanfil nedir abi ya hayatımda bu kadar berbat bi dizi çok az görmüşümdür :D
konu yok diziyi öylesine yapmışlar sanki :D

reaksiyonun senaryosu vadiyi iyi izleyenler bilecektir.
İskender büyük döneminin neredeyse bire bir aynısı beyaz tv de tekrarları var hatta tam da o zamanlar izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız :D hatta reaksiyonun 2. yada 3.bölümünde bi kod vardı bu kodu kullanan haindi
aynısı iskender döneminde vadide vardı belki kod bile aynıdır :kiki:

o yüzden aslı daha ölmedi!

aga bak reaksiyon güzel dizi açık ve net söylim çakma vadicilikte yapsa güzel ama beyaz karanfil nedir abi ya hayatımda bu kadar berbat bi dizi çok az görmüşümdür :D
konu yok diziyi öylesine yapmışlar sanki :D

reaksiyonun senaryosu vadiyi iyi izleyenler bilecektir.
İskender büyük döneminin neredeyse bire bir aynısı beyaz tv de tekrarları var hatta tam da o zamanlar izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız :D hatta reaksiyonun 2. yada 3.bölümünde bi kod vardı bu kodu kullanan haindi
aynısı iskender döneminde vadide vardı belki kod bile aynıdır :kiki:

o yüzden aslı daha ölmedi!
Aynan aga reklam aralarında Reaksiyon'a baktığımda izlenebirliği var ama Beyaz Karanfil resmen fiyasko.

hadi bakalım:D
Ben sana birşey sorucam sence vadi neden düştü?Ben kanal d den dolayı olduğunu düşünüyorum...hiç yakışmıyor kanala...belki de bana öyle geliyor kanal bana itici geliyor...
genel olarak reyting sistemi deniyor ama karagül hala 11 alıyor...
bu arada bu reyting cihazları kaç kişiyle ölçülüyor reytingler?
neden düştü niye düştü bilmiyorum ama bildiğim tek bişey sorun kesinlikle vadide değil bu yıl geçen seneye bin basar kalite çok daha yukarda senaryo çok daha yukarda oyunculuklar falan
ama nasıl oluyorsa geçen sene bile aldığımız oranların yanına yaklaşamıyoruz geçen yıl bu zamanlar vadinin aldığı reyting 14-15 miş
şimdi 8 zor alıyoruz
reyting sistemi karagülün 11 almasıyla doğru olmaz ki kadınları ergenleri denek yaparsan herşey olur ama bu iş böyle olmaz kanal d de sorun olabilir bunun da payı var çünkü vadiden yüksek alan dizisi bile yok
bilmiyorum ama bu işe bi ayar vermeleri lazım vadi tarihinin en düşük reyting alan sezonu şuana kadar tnt de bile daha yüksek alıyorduk