Reaksiyon Dizisine Yeni Oyuncular!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, başrollerini İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur gibi isimlerin paylaşacağı dizi Reaksiyon çok yakında Star Tv'de olacak.

İddialı kadrosuyla dikkat çeken diziye yardımcı oyuncu olarak yeni isimler de dahil oldu. Buna göre geçtiğimiz günlerde açıklanan kadroya ek olarak diziye katılan isimler Deniz Sarıbaş, Bora Sivri, Sevinç Gürşen, Fatih Paşalı, Ali Çatalbaş, Emre Törün ve Ali Başar'da diziye katılan isimler oldu.

Reaksiyon yakında Star'da.

bora sivri de vadi oyuncusu galiba

ali başar iyi isim ama hep küçük roller alıyor
deniz sarıbaş o malum diziden sonra iş bulduğuna şükretsin

İyi de orada çok başarılıydı rolü o şekildeyse kız ne yapsın
Bence süper diziydi artı bizim lisede çekiliyordu.
ben de o totallik nereden geliyor diyordum
bir hzuur sokağından bir de küçük gelinde oynayan kız yırtabildi diğerleri kayboldu işte senin uğursuzluğun

ben de o totallik nereden geliyor diyordum
bir hzuur sokağından bir de küçük gelinde oynayan kız yırtabildi diğerleri kayboldu işte senin uğursuzluğun
Valla kız başarılıydı gerçi dizi saçmalamıştı sonradan o ayrı ama ilk 2 sezon harikaydı.

Oyuncular harika

Fatih Paşalı ve Ali Başar'ı severim.Çok sevindim dizide olduklarına

Emre Törün Güneşi Beklerken'de başarılıydı. Reaksiyon'un fragmanında da görmüştüm zaten güzel seçim olmuş.

Diğer isimler hakkında pek fikrim yok.

Ali Çatalbaş kolpacino serisinde çok iyiydii

Altın kapılarımız kan oldu taayfuuun

dizinin başrollerinde ismi yazılmıyor haberlerde ama ismail demircide dizinin ana karakterlerinden birini canlandırıcak 3.fragmanı gördüğünüz gibi
ibrahim çelikkol ve ismail demirci dizinin ana karakterlerini üstlenicekler gibi görünüyor şöyle söyliyim polat rolunu ikisi birden üstlenicek gibi 🙂🙂🙂

Fatih Paşalı'yı biliyordum. Suskunlar'dan sonra kendisini gösterecek olması çok iyi.

Oyuncu kadrosu baya güçlü yeni oyuncularla daha da kuvvetlenecektir.