Reaksiyon İçin Tehlike Çanları!

senin hayallerin işte:))) gerçekte gideni göremedik :)))
Sana bakıp gidenleri gorebiliriz )))) ilk bölüm güzel dedikkerin bir bir gidiyor))) gultepe ve kss başka hangilerini savundun söyle bilelim))) ha bir de meryemin dizisi yurt dışına satıldı ))) şimdiden geçmiş olsun)))

Sana bakıp gidenleri gorebiliriz )))) ilk bölüm güzel dedikkerin bir bir gidiyor))) gultepe ve kss başka hangilerini savundun söyle bilelim))) ha bir de meryemin dizisi yurt dışına satıldı ))) şimdiden geçmiş olsun)))
gültepe için yurtdışına satıldı demedim :)) kss için haberi açtım dediğim de çıktı :))) where is the problem :))

gültepe için yurtdışına satıldı demedim :)) kss için haberi açtım dediğim de çıktı :))) where is the problem :))
Gultepe için yurt dışına satıldığını söylediğini yazmismisim)) Allah aşkına bir kez de ilk sefer de anla))) senin sisirdigin (gultepe de popüler oyuncular var ya onun için ovmustun cemile obzg den gelenler , my drn gelenler) diziler erken sönüyor

Gultepe için yurt dışına satıldığını söylediğini yazmismisim)) Allah aşkına bir kez de ilk sefer de anla))) senin sisirdigin (gultepe de popüler oyuncular var ya onun için ovmustun cemile obzg den gelenler , my drn gelenler) diziler erken sönüyor
ben şişirmiyim panpa biraz etrafa bakarsan görürsün :))) özellikle gültepe için olumlu konuşmayan çok az kişi varidi :)))

ayrıca gönül işlerini de övdüm aramızda kalsını da reaksiyonu hiçbiri daha bitmedi:))

Dizi giderek düşüyor tek sebebi bir hafta ara vermesi ve sonraki bölümün maç varken verilmesi @Çiğdem- :(
Yani diziyi izlerken yarisini anca anliyoz bide o kadar kaçırmış insan var diziyi oturup izleseler bisey anlamazlar :(
en baştan çarşambaya koyulucaktı star kendi elleriyle önünü kesti bence reaksiyonun cnm
güzel köylü 5 reytingini pazarteside alırdı 5 reytingli bir dizi için reaksiyonun önünü kestiler reaksiyon çarşamba akşamları 7 reytingi şuan sağlamıs olurdu kesinlikle 🙂🙂🙂

en baştan çarşambaya koyulucaktı star kendi elleriyle önünü kesti bence reaksiyonun cnm
güzel köylü 5 reytingini pazarteside alırdı 5 reytingli bir dizi için reaksiyonun önünü kestiler reaksiyon çarşamba akşamları 7 reytingi şuan sağlamıs olurdu kesinlikle 🙂🙂🙂

Ah ah :( :( :( olan nehire oldu tutmayan kaçıncı dizisi oldu kızın erlerden ayrilmiycakti @xemrexxx su anda küçük agada oynuyor olurdu :(

Dizi sezonun en pahalı yapımı , 1 yılda 10 milyon lira harcanan tek Türk dizisi olarak tarihe geçmiş. :)
:Fyalan haber o:DFatih di,zisinin ölümü beğenilmeyince tekrar çekilmiş 1. bölümü 10 milyon muş:D

dizi gerçekten karışık...Ben tamam aksiyon sahneleri olacak dedim ama kaışık olacağını tahmin etmedim...
Yerine ya aşkın dili yok ya da paramparça gelir.