"Ray Donovan" ve "Masters of Sex" 2. Sezonları Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,778
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'nın önde gelen networklerinden Showtime iki yeni gözde dizisinin ikinci sezon başlangıç tarihlerini açıkladı.

Yapılan açıklamayla birlikte geçtiğimiz sonbaharda başlayan Masters of Sex dizisi yaz aylarına kaydırılmış oldu. Showtime daha önce de benzer stratejiyi Dexter üzerinde uygulamış ve geçtiğimiz yıl diziyi sonbahardan yaza kaydırmıştı.

Jon Voight'e Altın Küre kazandıran Ray Donovan ve yine Altın Küre'de en iyi drama dizisi adaylığı kazanan Masters of Sex dizilerinin yeni sezonları 13 Temmuz'da başlayacak.

1fNhaIVCn7AhA87Emi2efrOm.jpg

Çok güzel haber Ray Donavan için sabirsizlaniyorum.Geçen sene yazın en iyi işiydi:oley: Ramazan ayı gelmeden MoS'un ilk sezonunu izleyelim @OzaN:F:F

Çok güzel haber Ray Donavan için sabirsizlaniyorum.Geçen sene yazın en iyi işiydi:oley: Ramazan ayı gelmeden MoS'un ilk sezonunu izleyelim @OzaN:F:F
Yazın dizim yoktu iyi oldu diye düşünüyordum MoS'un taşınması ama Ramazan ayını hesaba katmamıştım. :D

Benim bu iki dizinin ikisini de izlemem lazım Temmuz'a kadar. Şu dizileri yetiştireceğim diye ne çektim be. :D

Yazın dizim yoktu iyi oldu diye düşünüyordum MoS'un taşınması ama Ramazan ayını hesaba katmamıştım. :D

Benim bu iki dizinin ikisini de izlemem lazım Temmuz'a kadar. Şu dizileri yetiştireceğim diye ne çektim be. :D
Tamam MoS'u bana da haberdar et:X

Doğru o galiba. Onu öteleriz sezonu yakalama sıkıntısı yok. Gerçi onu da Ramazan'da izleyememiz muhtemel. Ramazan ayında Suits izleriz en iyisi. :D

Tekrar listeleyim izleyeceklerimizi:

Masters of Sex (1 Sezon)
Six Feet Under (5 Sezon)
Suits (3 Sezon)

Başka var mıydı?

Senin izlediğin, benim izlemeyi düşündüğüm:

Ray Donovan (1 Sezon)
American Horror Story (3 Sezon)

Benim şans vermeyi düşündüğüm, senin negatif baktığın:

Bates Motel (2 Sezon)
The Americans (2 Sezon)
(Bu iki dizinin ikinci sezonları devam ediyor ama bitene kadar başlayamam gibi.)
The Newsroom (2 Sezon)

Bir de Boardwalk Empire var 3 sezon izleyeceğim (ilk sezonunu izledim) Onu da izlemeyi düşünüyordun gibi sen de sanki?

Bu saydığım dizileri izlersem piyasadaki hemen hemen bütün önemli dizilere gözatmış olacağım ve muradıma ereceğim herhalde. :D

Doğru o galiba. Onu öteleriz sezonu yakalama sıkıntısı yok. Gerçi onu da Ramazan'da izleyememiz muhtemel. Ramazan ayında Suits izleriz en iyisi. :D

Tekrar listeleyim izleyeceklerimizi:

Masters of Sex (1 Sezon)
Six Feet Under (5 Sezon)
Suits (3 Sezon)

Başka var mıydı?

Senin izlediğin, benim izlemeyi düşündüğüm:

Ray Donovan (1 Sezon)
American Horror Story (3 Sezon)

Benim şans vermeyi düşündüğüm, senin negatif baktığın:

Bates Motel (2 Sezon)
The Americans (2 Sezon)
(Bu iki dizinin ikinci sezonları devam ediyor ama bitene kadar başlayamam gibi.)
The Newsroom (2 Sezon)

Bir de Boardwalk Empire var 3 sezon izleyeceğim (ilk sezonunu izledim) Onu da izlemeyi düşünüyordun gibi sen de sanki?

Bu saydığım dizileri izlersem piyasadaki hemen hemen bütün önemli dizilere gözatmış olacağım ve muradıma ereceğim herhalde. :D
Kırmızılar izlemek istediğim. Bates Motel'i izlesim var şu aralar 2.sezonu sık sık karşima çıkıyor. The american 7.bölümden onra bırakmiştim.Siz(yada sen) 7'ye geçince bende devam ederim.2.sezonu ona göre izlerim.

Broakwalk (3-4 bölüm) Newsroom(2-3) bölüm izledim uyku bastiran cinstendi:X İzle(ye)mem onlari:(