Ray Donovan 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Showtime'ın sevilen dizilerinden biri olan Ray Donovan dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı.​

Dizi 3. sezonda ilk ve 2. sezonda olduğu gibi 12 bölümden oluşacak. Kadroya Ian McShane, Katie Holmes ve Ellitt Gould gibi önemli isimler dahil oldu.​

The Captain isimli bölümle 2. sezonunu noktalayan dizi bu sezon arasından 12 Temmuz 2015‘de çıkıyor ve ekranlara geri dönüyor.​

Masters of Sex dizisinin izleyicilerinden biriyseniz bu diziden hemen sonra da Ray Donavan'ın 3. sezonu ile ekranları karşısındaki seyirciler ile buluşacağını bilmek faydalı olabilir.

Fragman 1

Fragman 2

@OzaN @Forumdash @destere @gundix123

Son düzenleme:
Fragman gayet iyi ve iddialı görünüyor.

İlk bölüme bakacağım umut vermezse devam etmem. İzlediğim diziler arasındakilerden en zayıf 2-3 tanesinden biri ve bir türlü beklenen yükselişi gerçekleştiremedi.

problem benim nettenmi kaynaklı bilemiyorum ama youtube açılmıyor dolayısıyla fragmanıda izleyemedim ?

ian mcshane in diziye katılmış olması harika , @sürgünüm bu adamın biraz rolünüde bollaştırsalar dizi iki katı değer kazanır umarım etkili bir roldedir

Ayne etkili bir rolde. Katie Holmes'de kızını canlandıracak.

bu sezon harika olacak demektir
şu donovan ın karısıyla kızıda uçak kazasında falan ölse dahada güzel olacak
)
Dizide benim en sevdiğim karakter Mickey daha sonra Ray geliyor. Anne ve kızı baştan beri sevmemiştim. İlla her Amerikan dizisinde bir ergen olmak zorunda.
Katie Holmes iyi oyuncudur hemde güzel. Dizinin kadın oyuncu açığını kapatacaktır. Hemde bu vesileyle yeni hikayeler bizi bekliyor olacak.

paula mlcomson deadwood da çok güzeldi sempatikti ( ama daha gençmiş tabiki ) bu dizide batırmıştı çok kıl bir karakter olup çıkmıştı

kıza gelince aynı yaşta aynı huyda aynı kiloda ergenik kızlara sahip üç veya dört dizi izledik sanırım

biri bu dizide , biri homeland da , biri the affair de bir tane daha vardıda şimdi aklıma gelmiyor
ya kızlar o yaşlarda itici oluyor ya da senarist ve yönetmen hatalı bu işte