Ray Donovan 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1428848195.jpg

Showtime'ın sevilen dizilerinden biri olan Ray Donovan dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı.​

Dizi 3. sezonda ilk ve 2. sezonda olduğu gibi 12 bölümden oluşacak. Kadroya Ian McShane, Katie Holmes ve Ellitt Gould gibi önemli isimler dahil oldu.​

The Captain isimli bölümle 2. sezonunu noktalayan dizi bu sezon arasından 12 Temmuz 2015‘de çıkıyor ve ekranlara geri dönüyor.​

Masters of Sex dizisinin izleyicilerinden biriyseniz bu diziden hemen sonra da Ray Donavan'ın 3. sezonu ile ekranları karşısındaki seyirciler ile buluşacağını bilmek faydalı olabilir.

Fragman 1

Fragman 2

@OzaN @Forumdash @destere @gundix123

Son düzenleme:
İlk bölüme bakacağım umut vermezse devam etmem. İzlediğim diziler arasındakilerden en zayıf 2-3 tanesinden biri ve bir türlü beklenen yükselişi gerçekleştiremedi. :):)

problem benim nettenmi kaynaklı bilemiyorum ama youtube açılmıyor dolayısıyla fragmanıda izleyemedim ?

ian mcshane in diziye katılmış olması harika , @sürgünüm bu adamın biraz rolünüde bollaştırsalar dizi iki katı değer kazanır umarım etkili bir roldedir :)

problem benim nettenmi kaynaklı bilemiyorum ama youtube açılmıyor dolayısıyla fragmanıda izleyemedim ?

ian mcshane in diziye katılmış olması harika , @sürgünüm bu adamın biraz rolünüde bollaştırsalar dizi iki katı değer kazanır umarım etkili bir roldedir :)
Ayne etkili bir rolde. Katie Holmes'de kızını canlandıracak. :)

bu sezon harika olacak demektir :) şu donovan ın karısıyla kızıda uçak kazasında falan ölse dahada güzel olacak :))
Dizide benim en sevdiğim karakter Mickey daha sonra Ray geliyor. Anne ve kızı baştan beri sevmemiştim. İlla her Amerikan dizisinde bir ergen olmak zorunda. :) Katie Holmes iyi oyuncudur hemde güzel. Dizinin kadın oyuncu açığını kapatacaktır. Hemde bu vesileyle yeni hikayeler bizi bekliyor olacak. :)

Dizide benim en sevdiğim karakter Mickey daha sonra Ray geliyor. Anne ve kızı baştan beri sevmemiştim. İlla her Amerikan dizisinde bir ergen olmak zorunda. :) Katie Holmes iyi oyuncudur hemde güzel. Dizinin kadın oyuncu açığını kapatacaktır. Hemde bu vesileyle yeni hikayeler bizi bekliyor olacak. :)
paula mlcomson deadwood da çok güzeldi sempatikti ( ama daha gençmiş tabiki ) bu dizide batırmıştı çok kıl bir karakter olup çıkmıştı :)
kıza gelince aynı yaşta aynı huyda aynı kiloda ergenik kızlara sahip üç veya dört dizi izledik sanırım :)
biri bu dizide , biri homeland da , biri the affair de bir tane daha vardıda şimdi aklıma gelmiyor :) ya kızlar o yaşlarda itici oluyor ya da senarist ve yönetmen hatalı bu işte :)