Ray Donovan'ın 4.Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
ray-donovan-season-4.jpg

Showtime'ın yaz aylarında yayın akışına aldiği hit dizisi Ray Donovan'ın 4.sezon yayın tarihi belli oldu.

Sevenlerinin merakla beklediği haber geçtiğimiz gün nihayetinde geldi. 26 Haziran Pazar gecesi meraklı gözleri kendine çekecek olan dizinin tadımlık yeni sezona dair fragmanı çıktı. (Uzun versiyonda güncellenecek)

Sanat camiasının ve magazin dünyasının kirli işlerini el atından ört-bas eden bir adamın geçmişine dayanan hikayesini anlatan Ray Donovan dizinin başrolünü ise beyaz perden tanıdık bir isim olan Liev Schreiber üstleniyor.

İşte O Fragman

Tadımlık değil baya uzun aslında çok şey var fragmanda aksiyonu bol olacak gibi bu sezonun. :)

Hepimiz devam sanırım. Ben bir ara bırakmayı düşünmüştüm ama şimdilik devam. Bu dizinin avantajı yazın olması ve rakibi olmaması. Eğer 1-2 iyi yaz dizisi çıkarsa koltuk sallanabilir. :D

En sevdiğim ilk 5 dizimin arasında yer alıyor ne bırakması? :) Mickey reyizin durumu pek parlak gözükmüyor umarım bir şey olmaz. Ayrıca konuk olarak diziye Emmy adayı Lisa Bonet olmak üzere birçok isim katılmış.
Dizileri bıraka bıraka benim de ilk beşime girecek bu gidişle. :D Dramalar içinde tabii. :):)