[FONT=Times
New Roman]Dün sabah, her gün olduğu gibi yine ratinglere bakıyorum ve...<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Aaaa, bizim TNT'de yaptığımız program, 'Gizli saklı' AB grubunda bir anda 8.47 share almış… Tüm ekip arkadaşlarım beni arıyor, 'Süper gitmişiz di mi ağbi' diyorlar.<O😛</O😛[/FONT]
Atladım, hemen şirkete gittim.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Önce geçen haftaki sonuçlara baktım.<O😛</O😛[/FONT]
Geçen hafta AB sonuçlarına baktım yine, karşılaştırmak için… 3.15 share almışız.<O😛</O😛
Sonra, bir önceki haftanın izlenme paylarını buldum.<O😛</O😛
Yine AB'de bu kez 4.23 share almışız.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]3 ve 4 share'ler daha 10 aylık bir kanal olan ve yeni yeni yükselişe geçen TNT'de gayet iyi olarak bakılan rakamlar... (TNT iyi bir başlangıç yaptı ve 0'lardan hemen 2 Share'lere geldi ve daha da iyi gidecek gibi görünüyor. Bu arada bizim program da aldığı bu izlenme payıyla, kanal ortalamasından da yüksekte idi ve…)<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Ama bir anda, bu hafta, yani AGB'ye yapılan baskın sonrası, bizim izlenme payımız(share) yüzde 200-300 artmış!..<O😛</O😛[/FONT]
Yani 3 ve 4 share iken 8.47'ye çıkmışız!.. Evet, 8.47'ye çıkmış!..<O😛</O😛
Haber içeriklerine baktım… Geçen hafta çok daha iyi bombalar varmış, önceki hafta da öyle… Bu hafta daha bir sıradan program yapmışız!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ve çağırdım arkadaşları odaya, 'Bu haftaki ratingler sizden değil, organizeden!..' dedim, herkes gülmeye başladı. <O😛</O😛[/FONT]
Çünkü bu işin bir matematiği var.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Nasıl benim yıllardır iddia ettiğim gibi, bir program içindeki reklamların, programdan daha fazla izlenemeyeceği gibi!..<O😛</O😛[/FONT]
Bir program her hafta belli bir standarttayken, bir anda yüzde 200-300 artamaz. Haaa, çok iyi, bomba bir haber olur da anlarım!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]O zaman 1;<O😛</O😛[/FONT]
Ya birileri ağzımıza bir kaşık bal çalmaya çalışıyor. <O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Bu yükselme hayra alamet değil!.. Bu bizi susturmak içinse, yapanlar yanılıyor!.. İstedikleri kadar yükseltip, bizi kafaya almaya çalışınlar, ben susmayacağım. Bizim derdimiz, kendi programlarımız değil…<O😛</O😛[/FONT]
2'nci şık'a gelince;<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Diyelim ki, bu baskınlardan sonra, işler hemen normale döndü demek, diye düşünelim… O zaman, daha önce bizim ratinglerimizi çalıyorlardı demek bu… Şimdi de baskından sonra normale döndü yani…<O😛</O😛[/FONT]
<O😛</O😛
1'nci şık da olsa, 2'nci şık da olsa, ben susmayacağım.<O😛</O😛
Açıkça söylüyorum, bizim derdimiz, kendi programlarımız değil…<O😛</O😛
Böyle olsaydı, şimdi hemen susardık.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ve aldığımız bu ratinge de çok sevinirdik.<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Yok öyle şey…<O😛</O😛[/FONT]
Bu sistem, bu kadar kolay düzelemez.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ben bunu yemem…<O😛</O😛[/FONT]
Ben 3 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. Bu dönemde, TV programı yapmadığımız, diğer işlerimizle uğraştığımız zamanlar da oldu. Yine aynı görüşte ve çalışma içindeydim. <O😛</O😛
Şimdi bize bir kaşık bal ve susacağız, yok, olmaz!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Yıllardır bana, 'uzman' diyen, her konuda görüşlerimi alan TV'ci dostlarıma ayıp öncelikle…<O😛</O😛[/FONT]
Yılardır, dertleştiğim, dertlerini dinlediğim TV'cileri, 'Aaa, biz acaip uçmaya başladık ratinglerde' diye satmam, satamam…<O😛</O😛
BU İŞ BU KADAR KOLAY DÜZELMEZ.<O😛</O😛
Ancak böyle günlük hareketler olur!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Sonuç, ben susmayacağım, bu sistem düzelene kadar…<O😛</O😛[/FONT]
Benden bilgi almak isteyen, savcılara da, organizenin ekiplerine de her türlü bilgiyi vereceğim.<O😛</O😛
Endişem var mı var, o da şu: Onlar da(Emniyet) bu işin içinden çıkamayabilirler. Acayip baskılar yiyip, konuyu sessiz sedasız kapatabilirler. Acaba geçtiğimiz 5-6 ay içinde denildiği gibi 'iyi' çalıştılar mı?..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Şayet, ön hazırlıkları zayıfsa ve teknik takipleri yetersizse, yazık olur. Kime?.. Önce Türkiye'ye?..<O😛</O😛[/FONT]
O zaman, şimdiye kadar bir çok konuda övgü olmayı başarmış olan 'Organize' de gerçekten müthiş bir itibar kaybeder!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman](Bu arada, şike konusunda neleri ortaya çıkardığını söyleyen polis arkadaşlara bir notum var. Bu iş, şike işinden çok çok daha zor. Benden söylemesi!..)<O😛</O😛[/FONT]
İŞTE BELGELER:<O😛</O😛
<O😛</O😛
Bu haftaki(17.12.2011) izlenme payımız:<O😛</O😛
<O😛[FONT=Times
New Roman]
</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Geçen haftaki(10.12.2011) izlenme payımız:[/FONT]
Önceki haftaki(03.12.2011) izlenme payımız:<O😛></O😛>
<O😛[FONT=Times
New Roman]
</O😛[/FONT]
<O😛</O😛
Yani, gökten yağmur değil, rating yağmış bir haftada!!!<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman](Nerden bilsinler, bizim, kendi programımızı bile ifşa edeceğimizi!!! Ayrım yok…)<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Bu yazıdan sonra yine 'çakmasınlar' bize!!! <O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Şu andaki rating karmaşasında biz işimizi iyi yapalım, o bana yetiyor.<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Ne yaparlarsa yapsınlar, ödün vermemeliyiz ve bu işin finali gelmeli... Sabahları rating raporları çıktığında kimsede en ufak bir kuşku olmamalı… Savcılık ve organize gerçekten iyi hazırlandıysa, bu iş 1-1.5 ay içinde çözülür. Kimse kimseye de 'çakma' v.s yapamaz!..<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times New
Roman]Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!..[/FONT]
New Roman]Dün sabah, her gün olduğu gibi yine ratinglere bakıyorum ve...<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Aaaa, bizim TNT'de yaptığımız program, 'Gizli saklı' AB grubunda bir anda 8.47 share almış… Tüm ekip arkadaşlarım beni arıyor, 'Süper gitmişiz di mi ağbi' diyorlar.<O😛</O😛[/FONT]
Atladım, hemen şirkete gittim.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Önce geçen haftaki sonuçlara baktım.<O😛</O😛[/FONT]
Geçen hafta AB sonuçlarına baktım yine, karşılaştırmak için… 3.15 share almışız.<O😛</O😛
Sonra, bir önceki haftanın izlenme paylarını buldum.<O😛</O😛
Yine AB'de bu kez 4.23 share almışız.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]3 ve 4 share'ler daha 10 aylık bir kanal olan ve yeni yeni yükselişe geçen TNT'de gayet iyi olarak bakılan rakamlar... (TNT iyi bir başlangıç yaptı ve 0'lardan hemen 2 Share'lere geldi ve daha da iyi gidecek gibi görünüyor. Bu arada bizim program da aldığı bu izlenme payıyla, kanal ortalamasından da yüksekte idi ve…)<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Ama bir anda, bu hafta, yani AGB'ye yapılan baskın sonrası, bizim izlenme payımız(share) yüzde 200-300 artmış!..<O😛</O😛[/FONT]
Yani 3 ve 4 share iken 8.47'ye çıkmışız!.. Evet, 8.47'ye çıkmış!..<O😛</O😛
Haber içeriklerine baktım… Geçen hafta çok daha iyi bombalar varmış, önceki hafta da öyle… Bu hafta daha bir sıradan program yapmışız!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ve çağırdım arkadaşları odaya, 'Bu haftaki ratingler sizden değil, organizeden!..' dedim, herkes gülmeye başladı. <O😛</O😛[/FONT]
Çünkü bu işin bir matematiği var.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Nasıl benim yıllardır iddia ettiğim gibi, bir program içindeki reklamların, programdan daha fazla izlenemeyeceği gibi!..<O😛</O😛[/FONT]
Bir program her hafta belli bir standarttayken, bir anda yüzde 200-300 artamaz. Haaa, çok iyi, bomba bir haber olur da anlarım!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]O zaman 1;<O😛</O😛[/FONT]
Ya birileri ağzımıza bir kaşık bal çalmaya çalışıyor. <O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Bu yükselme hayra alamet değil!.. Bu bizi susturmak içinse, yapanlar yanılıyor!.. İstedikleri kadar yükseltip, bizi kafaya almaya çalışınlar, ben susmayacağım. Bizim derdimiz, kendi programlarımız değil…<O😛</O😛[/FONT]
2'nci şık'a gelince;<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Diyelim ki, bu baskınlardan sonra, işler hemen normale döndü demek, diye düşünelim… O zaman, daha önce bizim ratinglerimizi çalıyorlardı demek bu… Şimdi de baskından sonra normale döndü yani…<O😛</O😛[/FONT]
<O😛</O😛
1'nci şık da olsa, 2'nci şık da olsa, ben susmayacağım.<O😛</O😛
Açıkça söylüyorum, bizim derdimiz, kendi programlarımız değil…<O😛</O😛
Böyle olsaydı, şimdi hemen susardık.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ve aldığımız bu ratinge de çok sevinirdik.<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Yok öyle şey…<O😛</O😛[/FONT]
Bu sistem, bu kadar kolay düzelemez.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ben bunu yemem…<O😛</O😛[/FONT]
Ben 3 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. Bu dönemde, TV programı yapmadığımız, diğer işlerimizle uğraştığımız zamanlar da oldu. Yine aynı görüşte ve çalışma içindeydim. <O😛</O😛
Şimdi bize bir kaşık bal ve susacağız, yok, olmaz!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Yıllardır bana, 'uzman' diyen, her konuda görüşlerimi alan TV'ci dostlarıma ayıp öncelikle…<O😛</O😛[/FONT]
Yılardır, dertleştiğim, dertlerini dinlediğim TV'cileri, 'Aaa, biz acaip uçmaya başladık ratinglerde' diye satmam, satamam…<O😛</O😛
BU İŞ BU KADAR KOLAY DÜZELMEZ.<O😛</O😛
Ancak böyle günlük hareketler olur!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Sonuç, ben susmayacağım, bu sistem düzelene kadar…<O😛</O😛[/FONT]
Benden bilgi almak isteyen, savcılara da, organizenin ekiplerine de her türlü bilgiyi vereceğim.<O😛</O😛
Endişem var mı var, o da şu: Onlar da(Emniyet) bu işin içinden çıkamayabilirler. Acayip baskılar yiyip, konuyu sessiz sedasız kapatabilirler. Acaba geçtiğimiz 5-6 ay içinde denildiği gibi 'iyi' çalıştılar mı?..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Şayet, ön hazırlıkları zayıfsa ve teknik takipleri yetersizse, yazık olur. Kime?.. Önce Türkiye'ye?..<O😛</O😛[/FONT]
O zaman, şimdiye kadar bir çok konuda övgü olmayı başarmış olan 'Organize' de gerçekten müthiş bir itibar kaybeder!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman](Bu arada, şike konusunda neleri ortaya çıkardığını söyleyen polis arkadaşlara bir notum var. Bu iş, şike işinden çok çok daha zor. Benden söylemesi!..)<O😛</O😛[/FONT]
İŞTE BELGELER:<O😛</O😛
<O😛</O😛
Bu haftaki(17.12.2011) izlenme payımız:<O😛</O😛
<O😛[FONT=Times
New Roman]
![gizli1712.jpg](http://www.ucankus.com/img/gizli1712.jpg)
[FONT=Times
New Roman]Geçen haftaki(10.12.2011) izlenme payımız:[/FONT]
![gizli1012.jpeg](http://www.ucankus.com/img/gizli1012.jpeg)
Önceki haftaki(03.12.2011) izlenme payımız:<O😛></O😛>
<O😛[FONT=Times
New Roman]
![gizli0312.jpg](http://www.ucankus.com/img/gizli0312.jpg)
<O😛</O😛
Yani, gökten yağmur değil, rating yağmış bir haftada!!!<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman](Nerden bilsinler, bizim, kendi programımızı bile ifşa edeceğimizi!!! Ayrım yok…)<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Bu yazıdan sonra yine 'çakmasınlar' bize!!! <O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Şu andaki rating karmaşasında biz işimizi iyi yapalım, o bana yetiyor.<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Ne yaparlarsa yapsınlar, ödün vermemeliyiz ve bu işin finali gelmeli... Sabahları rating raporları çıktığında kimsede en ufak bir kuşku olmamalı… Savcılık ve organize gerçekten iyi hazırlandıysa, bu iş 1-1.5 ay içinde çözülür. Kimse kimseye de 'çakma' v.s yapamaz!..<O😛</O😛[/FONT]
[FONT=Times New
Roman]Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!..[/FONT]