Ratingi 3 Katına Çıkan Can Tanrıyar İsyan Etti!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[FONT=Times
New Roman]Dün sabah, her gün olduğu gibi yine ratinglere bakıyorum ve...<O😛</O😛
[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Aaaa, bizim TNT'de yaptığımız program, 'Gizli saklı' AB grubunda bir anda 8.47 share almış… Tüm ekip arkadaşlarım beni arıyor, 'Süper gitmişiz di mi ağbi' diyorlar.<O😛</O😛
[/FONT]
Atladım, hemen şirkete gittim.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Önce geçen haftaki sonuçlara baktım.<O😛</O😛
[/FONT]
Geçen hafta AB sonuçlarına baktım yine, karşılaştırmak için… 3.15 share almışız.<O😛</O😛
Sonra, bir önceki haftanın izlenme paylarını buldum.<O😛</O😛
Yine AB'de bu kez 4.23 share almışız.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]3 ve 4 share'ler daha 10 aylık bir kanal olan ve yeni yeni yükselişe geçen TNT'de gayet iyi olarak bakılan rakamlar... (TNT iyi bir başlangıç yaptı ve 0'lardan hemen 2 Share'lere geldi ve daha da iyi gidecek gibi görünüyor. Bu arada bizim program da aldığı bu izlenme payıyla, kanal ortalamasından da yüksekte idi ve…)<O😛</O😛
[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Ama bir anda, bu hafta, yani AGB'ye yapılan baskın sonrası, bizim izlenme payımız(share) yüzde 200-300 artmış!..<O😛</O😛
[/FONT]
Yani 3 ve 4 share iken 8.47'ye çıkmışız!.. Evet, 8.47'ye çıkmış!..<O😛</O😛
Haber içeriklerine baktım… Geçen hafta çok daha iyi bombalar varmış, önceki hafta da öyle… Bu hafta daha bir sıradan program yapmışız!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ve çağırdım arkadaşları odaya, 'Bu haftaki ratingler sizden değil, organizeden!..' dedim, herkes gülmeye başladı. <O😛</O😛
[/FONT]
Çünkü bu işin bir matematiği var.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Nasıl benim yıllardır iddia ettiğim gibi, bir program içindeki reklamların, programdan daha fazla izlenemeyeceği gibi!..<O😛</O😛
[/FONT]
Bir program her hafta belli bir standarttayken, bir anda yüzde 200-300 artamaz. Haaa, çok iyi, bomba bir haber olur da anlarım!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]O zaman 1;<O😛</O😛
[/FONT]
Ya birileri ağzımıza bir kaşık bal çalmaya çalışıyor. <O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Bu yükselme hayra alamet değil!.. Bu bizi susturmak içinse, yapanlar yanılıyor!.. İstedikleri kadar yükseltip, bizi kafaya almaya çalışınlar, ben susmayacağım. Bizim derdimiz, kendi programlarımız değil…<O😛</O😛
[/FONT]
2'nci şık'a gelince;<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Diyelim ki, bu baskınlardan sonra, işler hemen normale döndü demek, diye düşünelim… O zaman, daha önce bizim ratinglerimizi çalıyorlardı demek bu… Şimdi de baskından sonra normale döndü yani…<O😛</O😛
[/FONT]
<O😛</O😛
1'nci şık da olsa, 2'nci şık da olsa, ben susmayacağım.<O😛</O😛
Açıkça söylüyorum, bizim derdimiz, kendi programlarımız değil…<O😛</O😛
Böyle olsaydı, şimdi hemen susardık.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ve aldığımız bu ratinge de çok sevinirdik.<O😛</O😛
[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Yok öyle şey…<O😛</O😛
[/FONT]
Bu sistem, bu kadar kolay düzelemez.<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Ben bunu yemem…<O😛</O😛
[/FONT]
Ben 3 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. Bu dönemde, TV programı yapmadığımız, diğer işlerimizle uğraştığımız zamanlar da oldu. Yine aynı görüşte ve çalışma içindeydim. <O😛</O😛
Şimdi bize bir kaşık bal ve susacağız, yok, olmaz!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Yıllardır bana, 'uzman' diyen, her konuda görüşlerimi alan TV'ci dostlarıma ayıp öncelikle…<O😛</O😛
[/FONT]
Yılardır, dertleştiğim, dertlerini dinlediğim TV'cileri, 'Aaa, biz acaip uçmaya başladık ratinglerde' diye satmam, satamam…<O😛</O😛
BU İŞ BU KADAR KOLAY DÜZELMEZ.<O😛</O😛
Ancak böyle günlük hareketler olur!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Sonuç, ben susmayacağım, bu sistem düzelene kadar…<O😛</O😛
[/FONT]
Benden bilgi almak isteyen, savcılara da, organizenin ekiplerine de her türlü bilgiyi vereceğim.<O😛</O😛
Endişem var mı var, o da şu: Onlar da(Emniyet) bu işin içinden çıkamayabilirler. Acayip baskılar yiyip, konuyu sessiz sedasız kapatabilirler. Acaba geçtiğimiz 5-6 ay içinde denildiği gibi 'iyi' çalıştılar mı?..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman]Şayet, ön hazırlıkları zayıfsa ve teknik takipleri yetersizse, yazık olur. Kime?.. Önce Türkiye'ye?..<O😛</O😛
[/FONT]
O zaman, şimdiye kadar bir çok konuda övgü olmayı başarmış olan 'Organize' de gerçekten müthiş bir itibar kaybeder!..<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman](Bu arada, şike konusunda neleri ortaya çıkardığını söyleyen polis arkadaşlara bir notum var. Bu iş, şike işinden çok çok daha zor. Benden söylemesi!..)<O😛</O😛
[/FONT]
İŞTE BELGELER:<O😛</O😛
<O😛</O😛
Bu haftaki(17.12.2011) izlenme payımız:<O😛</O😛
<O😛[FONT=Times
New Roman]
gizli1712.jpg
</O😛[/FONT]

[FONT=Times
New Roman]Geçen haftaki(10.12.2011) izlenme payımız:
[/FONT]
gizli1012.jpeg

Önceki haftaki(03.12.2011) izlenme payımız:<O😛></O😛>
<O😛[FONT=Times
New Roman]
gizli0312.jpg
</O😛[/FONT]
<O😛</O😛

Yani, gökten yağmur değil, rating yağmış bir haftada!!!<O😛</O😛
[FONT=Times
New Roman](Nerden bilsinler, bizim, kendi programımızı bile ifşa edeceğimizi!!! Ayrım yok…)<O😛</O😛
[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Bu yazıdan sonra yine 'çakmasınlar' bize!!! <O😛</O😛
[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Şu andaki rating karmaşasında biz işimizi iyi yapalım, o bana yetiyor.<O😛</O😛
[/FONT]
[FONT=Times
New Roman]Ne yaparlarsa yapsınlar, ödün vermemeliyiz ve bu işin finali gelmeli... Sabahları rating raporları çıktığında kimsede en ufak bir kuşku olmamalı… Savcılık ve organize gerçekten iyi hazırlandıysa, bu iş 1-1.5 ay içinde çözülür. Kimse kimseye de 'çakma' v.s yapamaz!..<O😛</O😛
[/FONT]
[FONT=Times New
Roman]Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!..
[/FONT]

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]44[/TD]
[TD]GIZLI SAKLI[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]1:04:04[/TD]
[TD]1,27%[/TD]
[TD]8,47%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]91[/TD]
[TD]GIZLI SAKLI (FINAL)[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]0:37:35[/TD]
[TD]0,42%[/TD]
[TD]3,04%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Programı bu hafta ikiye bölmüşler o yüzden o kadar fark etmiş. Yoksa 40 dakikalık kısmı yine 3 share almış. Bölmeselermiş 5 share civarı olurmuş :)

Haklısın Ozan, bir bölme durumu var. Dizinin yapımcızı programın bölündüğünü bile bile niye yaygara kopartıyor anlamadım. Ayrıca reytinglere şaşırmadan önce programı niye böldüğünün hesabını versin.

Haklısın Ozan, bir bölme durumu var. Dizinin yapımcızı programın bölündüğünü bile bile niye yaygara kopartıyor anlamadım. Ayrıca reytinglere şaşırmadan önce programı niye böldüğünün hesabını versin.

Bu haberi yapmak için bölmüştür. Reytinglerle Türkiye'nin son günlerde en çok konuştuğu isimlerden biri oldu Can Tanrıyar. Bunu sürdürmek isteyecek tabii ki :)

gizli saklının ii bi magazin programı olduğu söylenemz 😛 en iisi cumartesi sürprizi pazar sürprizi... süper kulüp ve startv süper star life... bu dört program açıkçası süper.. genelde süper kulüp biraz yaş sınırı olan magazin içeriyo... :D frikik filan hesabı.. star tv süper star life buda çok güzel bi program yani ben akışını seviyorum... cumartesi sürprizinde de röportajlara bayılıyorumm ve dizi hakkında verdiği haberleree

neyse rating konusuna gelirsek zaten başından beri şike olduğunu herkes biliyodu.. yani şaşırmak artık anlamsız oluyo.. bence gizli saklıda o kadr ii bi program deil bence bu hafta oranları yne düşecek diye umuyorum :D