"Rating yoksa Kanal D, Show, ATV ve Star'da yoktur!"

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Reyting ölçümlerinde usulsüzlük yaparak yüksek miktarda haksız kazanç sağladıkları iddia edilen kişi ve şirketlere operasyon düzenleniyor.

İşte televizyon dünyasının ünlü isimlerinin twitter'dan yaptıkları operasyon yorumları

OKAN BAYÜLGEN

- Kimse düzeni bozmak istemiyor Herkes onun bir parçası! Ne zaman Agb ile ilgili bir şeyler söylesem korkarak reitinglere bakıyorum yıllardır.

- Reklam veren büyük şirketlere diyorum ki, kazık yiyorsunuz!Diyor ki bizde reklamı filan veriyor, o diyor ki filana yaptırıyoruz kuyruğuna vs

- Nerdeyse 20 yıldır milletin bütün kültürünü, alışkanlıklarını, düşüncelerini, memleketin sosyo kültürel yapısını değiştirdiler. Üçkuruş para

- Patronların kazancından sözetmiyorum. Aradakiler, aracılar. İşleri devam etsin diye, işten atılmamak için. "Biz ne yapabiliriz ki?" diye.

- Bugün de yarın da reytingler gelecek. BüyükKanallar yine reklamları paylaşıcak. Reklam veren de Halk da kazık yiyecek. Peki operasyon?

- Sonra ne olacak? Sizce?

- Yeni bir düzen kurulacak. Haklıdan yana! Güzelden yana! Güzel günler göreceğiz çocuklar :)

-Babalar! Dalga geçiyorum yahu! Gülme işareti bile koyduk be!

MESUT YAR

- Tüm şu reyting şalalasından uzak, işini gücünün peşinde olmak. Meselem biraz da budur benim...

METİN UCA

- Kimle konuşsam ben belgesel izliyorum diyordu şimdi Rating operasyonu sonunda bir de doğru çıkıyor mü? Tematik kanallar yaşadı)

ALİ ATIF BİR

- Rating yoksa Kanal D, Show, ATV ve Star'da yoktur!

Ali Atıf Bir tam olarak ne demek istemiş anlayamadım. Okan'ın sözlerine katılıyorum,yeni dünya düzeni kurulacaktır belki ama o da mutluluk getirmeyecek.

Allah rızası için şu reytinglere nasıl inanıyorsunuz.bu işin içindeki çoğu kişide yalan olduğunu söylüyor o kadar dedikodu çıktı operasyonlar yapıldı devletin kanalı bile isyan etti.ben hiçbir zaman inanmadım inanmıyorumda

Allah rızası için şu reytinglere nasıl inanıyorsunuz.bu işin içindeki çoğu kişide yalan olduğunu söylüyor o kadar dedikodu çıktı operasyonlar yapıldı devletin kanalı bile isyan etti.ben hiçbir zaman inanmadım inanmıyorumda

Bu mesajda bana mı cevap yazdın acaba ? Ben bu konuda bir şey yazmadım da. Ama tek mesaj da benimki.

Bende reytingde bir hata oldugunu düsünüyorum

Reytinglerde çeşitli hatalar olabilir belki denildiği gibi yolsuzluklar da vardır ama gerçek reytinglerin şu an açıklanan reytinglerden çok da fazla farklı olduğunu hiç düşünmüyorum. AGB ve SBT'nin reyting sıralamalarının da birbirine yakın olması bunu destekler nitelikte...

Ünlü yapımcı Can Tanrıyar, rating operasyonlarıyla ilgili konuştu..

AGB ve yapım şirketlerine operasyon hakkında konuşan Can Tanrıyar; "Elimdeki çok önemli bilgi ve belgeleri polisle paylaşacağım" dedi.

Ünlü yapımcı Can Tanrıyar, rating operasyonlarıyla ilgili konuştu..

AGB ve yapım şirketlerine operasyon hakkında konuşan Can Tanrıyar; "Elimdeki çok önemli bilgi ve belgeleri polisle paylaşacağım" dedi.

Zaten 2-3 saat önce polise ifade veriyordu sanırım.