Rating Savaşında 'Feriha' Önde! 'Yalan Dünya' A/B'de 2.Sırada!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Bu gece Show TV'deki "Adını Feriha Koydum" ile atv'deki "Hayat Devam Ediyor" arasına katılan Kanal D'deki "Yalan Dünya" Cuma'nın rating savaşını çok daha merak uyandıran hale getirmişti.[/B]

Anlık takip edilebilen SBT ratinglerine göre bu üç dizi arasında hem AB grubunda hem tüm izleyicilerde "Adını Feriha Koydum" önde gidiyor. AB'de "Yalan Dünya", tüm izleyicilerde ise "Hayat Devam Ediyor" ikinci sırada.
Gecenin ilerleyen dakikalarında sonuçları vermeye devam edeceğiz.

SBT - Tüm Kişiler Rating Analiz
130120122159136979149_3.jpg

SBT - AB Rating Analiz
130120122155126974696_3.jpg

Sonuçta hiç yoktan iyidir, bunu da belirtmek gerek bu bir anlik reyting, her an hersey degisebilir yani.

Yarın ki tabloyla bunun arasında çok büyük farklar olacağı kesin zaten.Bunun pek yararı olacağı söylenemez.Ama beklediğimiz sonuçlar bunlar.Sıra bakımından.

hayat devam ediyor totalde her türlü 1.olur son bikaç bölüm çok durgunda ama bu bölüm harbi nuhteşemdi çok beğendim.

belki hayat devam ediyor reklam arasındayken ölçülmüşde olabilir

Totalde çok yüksek çıkmış. Reklamda bu kadar yüksek çıkması imkansız. Sonuçlar tam 21.00'da alınmış. Hayat Devam Ediyor o zaman yeni başlıyordur belki ?
10 kala falan başladı ama o aralarda reklam girmişti.şu dizi kanal d de başlasa 20 reytingi göreceğinden adım gibi eminim

Şu anda 27 üyemiz bu konuya göz atıyor. (2 kayıtlı üye ve 25 misafir.)

Twitter'da yayinlanmama ragmen.. Bu arada bunu da belirtmek gerek Adini Feriha Koydum bugüne kadar EN güzel bölümüyle ve EN heyecanli bölümüyle ekrana geldi..

Bu arada şunu söyleyim bu anlık ölçümleri DiziFilm yapmış. Yani MedYapım'ın desteklediği site. Yani Adını Feriha Koydum lehine bir zaman seçmiş olma ihtimalleri yüksek :)

Öyle birseyin yapacaklarini zannetmiyorum DiziFilm.Com'un.. Yapsalar bile, buna yakin sonuçlarin çikacagini düsünüyorum. Sosyal medyada birçok kisi Adini Feriha Koydum'un bölümünü begendiler, özellikle son sahnelerini..