Rasim Ozan Kütahyalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
Spordan sanata, bilimden siyasete her konuda Beyaz TV'de program yapan adam.

pompy nin senaryolarını yazarken ilham aldığı kişi

Kosesini hep başkalarını yazılarıyla dolduran kendi yazi yazamayan bir ara cemaatin fena kullanip yildizlastirdigi aşırı bos biri

Aşırı taraf tutan ve nesnel düşünemeyen bir insan. Spor, siyaset vb bir çok alanda programlara çıkan ve boş atıp tutan biridir. Onun için hiç sevmem kendisini.

Hiç sevmediğim bir isim işi gücü milleti kışkırtmak

Melih Gökçek'in kanalı olduğu yada öyle varsayımım olduğu için izlemediğim kanalın program sunucusu

Akpartililerin bembeyaz kanalı. Birde Ülke Tv var yeni yeni yükseliyor uzak durun bunlardan

Melih Gökçek'in kanalı olduğu yada öyle varsayımım olduğu için izlemediğim kanalın program sunucusu

Akpartililerin bembeyaz kanalı. Birde Ülke Tv var yeni yeni yükseliyor uzak durun bunlardan
yanlış yapıyosun aga beyaz tv müthiş bi kanal hiç değilse yalan dolan çakallık yok
hele futbol programı tek kelimeyle efsanedir
beyaz futbol
derin futbol

yanlış yapıyosun aga beyaz tv müthiş bi kanal hiç değilse yalan dolan çakallık yok
hele futbol programı tek kelimeyle efsanedir
beyaz futbol
derin futbol
Uyutuyorlar milleti. Ulusal Tv'nin Ak Partiyi öven şekli. Onlar Amerikanın oyunu bunlar diyor Beyaz Tvde paralelcilerin oyunu diyor aradaki fark = 0

Uyutuyorlar milleti. Ulusal Tv'nin Ak Partiyi öven şekli. Onlar Amerikanın oyunu bunlar diyor Beyaz Tvde paralelcilerin oyunu diyor aradaki fark = 0
halk tv saçmalıklarını mı izliyosun adamlar işlerinde uzman işinize gelmeyince uyutuyolar asıl uyutan sizin izlediğiniz kanallardır

ayrıca beyaz tv farklı bi kanal dediğim gibi beyaz futbol programı bile yeter süper ötesidir

Ne halkı ne ulusalın tvsini izliyorum dediğim gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar pek fazla bir amaçları yok

@takas ben bu adam Beyaz Futbol'da da var sanıyordum.

Ne halkı ne ulusalın tvsini izliyorum dediğim gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar pek fazla bir amaçları yok
Beyaz Tv öyle bi kanal değil işte filmler var sinema kuşakları futbol programları komedi programları
o kanallarla karıştırma ben onları sona atmışım yılda 1 kez ya denk gelir ya gelmez

@mrt-06 evet var
futboldan çakmıyo ama sinan engini falan kışkırtınca güzel oluyo dün bi hapşırdı görecektin aga 10 dakka aralıksız güldüm

Eskiden sevdiğim bir sunucu vardı Ertem Şener yalaka olduğunu bildiğimden beri sevmem, Rasim reyis iyi giydirmişti erteme onu bilir onu sayarım.

Eskiden sevdiğim bir sunucu vardı Ertem Şener yalaka olduğunu bildiğimden beri sevmem, Rasim reyis iyi giydirmişti erteme onu bilir onu sayarım.
siz insanları akp li ve akp karşıtı diye görüp mü seviyosunuz çok ilginç

Medyamizda ROK gibi adamlar bu kadar önplana cikabiliyorsa gerçekten acınacak haldeyiz demektir.

Televizyonda en sevdiğim sunuculardandır adam bildiğin gerekli ayarları verip fabrika ayarlarına geri döndürüyor bazı zihniyeti ama Vadi hakkında yaptığı yorumlarla malesef bir o kadar da sevmediğim biri

Osman Gökçek'in kanalı Beyaz TV yani Melih Gökçek'in oğlunun.

Ak Partili olan yalaka Ak Partili olmayan ise dürüst ve tarafsız.İnsanların siyasi düşünceleriyle alay etmek hiç hoş birşey değil

Sevmem nefret ederim ama komik adam bence iyi gülüyorum buna.