Rasim Öztekin ve İlker Ayrık'tan Komedi Programı: "Sıkıysa Yakala"

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Milliyet yazarı Sina Koloğlu bugünkü yazısında yeni komedi programının müjdesini verdi...

Nedim Saban yapımcı olarak karşımızda. Belki de bu piyasada en çok hakkı olan, yapacağı işler yeni bir nefes getirecek isimlerden biri Nedim Saban. Rasim Öztekin ve İlker Ayrık ‘Sıkıysa Yakala’ adlı interaktif bir komedi programı yapmaya başlayacaklar. Emre Özbay yazacak. İnteraktif olayında suçluyu izleyici bulacak. Rasim ile İlker kardeşimiz dedektif olacaklar. Yeni yetenek gençler de onlara skeçleriyle eşlik edecek.
Nedim Saban, kendi deyimiyle ‘direkten dönen gece şovu’nu da hayat geçirmek niyetinde. Kendisinden aldım bilgiyi. Bir dönem Show TV’de Mehmet Barlas’la birlikte sunacakları program, Barlas ATV’ye gidince yatmış. Peki hangi kanalda olabilir? Nedim Saban Show TV ve Sky Türk’le konuştuklarını söyledi. Şöyle hoş entel-dantel hallerimize su serpecek bir şova gerçekten ihtiyaç var.
Tiyatrokare’nin flaş oyunu Zülfü Livaneli imzalı ‘Leyla’nın Evi’ de dizi halinde karşımıza gelecek. Nilgün Öneş ve arkadaşları oyunu televizyona uyarlamış. Hadi bakalım, merakla bekliyoruz diyelim.

Yazının tamamı için tıklayın

Show Tv'de tutacagini sanmiyorum. Show Tv sonra reyting yüzünden bitirir. En iyisi Sky Türk'de yayinlansin :)