rapinrock tarzına ne dersiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

delix

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
107
selam arkadaşlar ben pesimist rap hayranıyım ama rock da çok sağlam bir tarz önümüzdeki yıllarda rapinrock tarzı gelsinmi nasıl olur bence[:'(] olur katılmanızı beklerim herkese saygılar

zaten nu-metal die bi tarz vardi die biliorm msl linkin park

Nu-Metal denen şeyi metalden ayıran en büyük özellik diğer metal grupları kadar sert ve net şarkı sözleri bulunmaması ve zenginlik kaygısı içermeyen enstruman kullanımıdır. Örnek olarak hemen hemen tüm nu-metal grupları gitar sololarından kaçınırlar. Metal müzikte vazgeçilmez olan müzikal elementleri turntable, rap vokal ve benzeri öğelerle doldurmaya çalışırlar. Bilinen temsilcisi Korn grubudur. İşin özü nu-metal hiçbir zaman safkan metal kadar sert olamayan, fazlasıyla rap, elektronik ve funk gibi, metal ve rock dışı öğeleri içinde barındıran bir müziktir.

mesela sagopa ve teoman düeti nasıl olur asıl demek istediim şey bu

çilekeş & fuat düeti var mesela..? ne farki varkii? teoamn & sagopa gbi işte..?

bence bunlar çoğalmalı böylece o amaçsız pop ve arabesk türünü çürütürüz harika olur jehuu

neden herkesin kendi tariz ve sevdigi bi muzuk turu vardir nie onlari yok edelimki arabesc seven insan senin dinledigin muzue karisiomu?

bence iyi olmaz... kimse CEZA ya ayak uyduramaz😉 ... kımse ceza ile soyleyemez.. ceza herkese ayak uydurur ama kımse ona ayak uyduramaz.. misal yani😉

abi zaten ceza rap yapcak rockci rock yapcak anlamiorm ne derdiniz var

abi zaten ceza rap yapcak rockci rock yapcak anlamiorm ne derdiniz var

evet ne dertleri varsa artık

dusunsene ibrahim tatlısenın cezanın pusulam yok şarkısını soyledııgnı....😀d ya da cengiz kurtoğlunun yerli plakayı soyledıgını...

ya bılıom da sen sadece hayal et dıyorum... 😀d

ibo hip-hop yapıyo
helikopter falan

ha bu arada cezanın FARK VAR şarkısında rock tarzı da var..
cok da guzel bi şarkı

derdim olduunu söyleyenlere cvp benim hiç bi müzik tarzıyla bi derdim yoq rap ve rock ikisinide seviyorum rapten sadece kuvvetmira ve rap ve rock düetlerinin çoğalmasını istiyorum insanlar müzik nasıl yapılır duygular nasıl dile getirilir görsün diye yani poptaki boş şarkılar bi işe yaramıo bazılar hariç tabe saygılı olduum popçularda var tabe (sezen aksu)mesela

ASILSIZ ŞEN ŞAKRAK NAKARATLAR ŞARKILARINIZDA İP ATLAR !!!

delix sen bi sagocusun ve Rap dinliyosun ama yani sago&teoman git atla sen camdan aşağıya oke 😉 sakın Rap forumunda deme barınamazsın hadi ceza desen neyse ceza ünvan şan şöhret uğruna Rap müziği satan dinlediği ekmek parasını kazandığı Rap tarzı müziği satan bi adam para olsunda o adam Rock bile söler hemde en krallarla düet bile yapar ceza&burcu güneş-ceza&rock'n coke daha ne bekliyosun işte böle Rapper mı olur bide Turkısh_Rap in önderlerinden gösteriliyo yazık yazık cezayla ilgili böle yapabilirsin ama sakın Sagoyla ilgili böle şeyler yazma yani bi Rap dinler olarak kınıyorum seni + gelelim pop arabesk e bunlar Türkiyede oturmuş tarzlar sen git kimle birleşirsen birleş bunları yoq edemezsin 😉 ben 3 senedir Sagopa dinliyorum sadece eğer sende bi Rap dinler olarak görüyosana kendini DİNLEDİĞİN MÜZİK TARZINA SAHİP ÇIK...!!!