Randers ile Galatasaray play off turu ilk maçında Danimarka'da karşı karşıya gelecek.
20.00'da başlayacak bu zorlu mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak.
Maçla ilgili yorumlar bu konudan yapılabilir.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Allar korusun İrlanda futbol federasyonu kuralı daha sıkıntılı En büyük tehlike ShamrockGalatasaray kazanacaktır diye düşünüyorum elense bile konferans garanti ve gruplarda ülke puanına katkı eşit her türlü esas sorun Trabzonspor ve Sivas
İrlanda futbolunu takip etmediğim için bilmiyorumAllar korusun İrlanda futbol federasyonu kuralı daha sıkıntılı En büyük tehlike Shamrock
Rovers 14 gün karantina ve Buda süper ligte İrlandada bir kaç maç oynanır demek Avrupa konferans ligi bu konuda tehlikeli @Gerekli24
Federasyon 14 gün karantina yaptırıyor ve maçlar seyircisiz @Gerekli oyüzden Avrupa konferans ligi büyük tehlike Sivas Trabzon rahat Shamrock Rovers aynı torbadalar @Gerekli24İrlanda futbolunu takip etmediğim için bilmiyorum
Güzel gol attı Mostafa da iyi pas attı. Ama Kerem'in dönüşü...Kerem helal olsun
Bu maçta bu tarz şeyler yazabilirsin ama lig maçlarında yazman yasak.Ne kadar çok Türk varsa kadroda, tur şansımız bir o kadar az. Bunun yanı sıra berbat futbol devam ediyor. Ama Galatasaray her zaman sezon başlarına böyle başlamıştır, sezon ilerledikçe form tutan yapısı var. Ki sezona çok formda başlayıp sonradan formun düşmesindn daha iyi bir durum.
Maçtaki panolardaki bet reklamları maşallah biri bitiyor diğeri başlıyor...
Evdeki bağrışmayı düşün tam da sevdiği futbolcularGüzel gol attı Mostafa da iyi pas attı. Ama Kerem'in dönüşü...
Yok Avrupa maçlarında serbest oluyor ama buradaki maçta da bet reklamları yazamazlarBu maçta bu tarz şeyler yazabilirsin ama lig maçlarında yazman yasak.
Sana yazman yasak demişYok Avrupa maçlarında serbest oluyor ama buradaki maçta da bet reklamları yazamazlar
Bu maçta bu tarz şeyler yazabilirsin ama lig maçlarında yazman yasak.
Mesajı düzgün okuNe yazmam yasakmış hem de GS maçlarında 😱 @emreemreu
Yani ne yazmam yasakmış onu anlamadım tam, bu tarz şeylerden kastı nedir Türk futbolculara yönelik mi acabaMesajı düzgün oku
Ben ilk paragraftaki yorumun için demiştim.Yok Avrupa maçlarında serbest oluyor ama buradaki maçta da bet reklamları yazamazlar