Randers 1-1 Galatasaray | Uefa Avrupa Ligi Play Off Turu - İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,735
Puanı
1,060
416149.jpg

Randers ile Galatasaray play off turu ilk maçında Danimarka'da karşı karşıya gelecek.

20.00'da başlayacak bu zorlu mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak.

Maçla ilgili yorumlar bu konudan yapılabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Galatasaray kazanacaktır diye düşünüyorum elense bile konferans garanti ve gruplarda ülke puanına katkı eşit her türlü esas sorun Trabzonspor ve Sivas

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Galatasaray kazanacaktır diye düşünüyorum elense bile konferans garanti ve gruplarda ülke puanına katkı eşit her türlü esas sorun Trabzonspor ve Sivas
Allar korusun İrlanda futbol federasyonu kuralı daha sıkıntılı En büyük tehlike Shamrock
Rovers 14 gün karantina ve Buda süper ligte İrlandada bir kaç maç oynanır demek Avrupa konferans ligi bu konuda tehlikeli @Gerekli24

• İlginç
Reactions: Gerekli24
6 Türk oyuncu var 11'de. Şaşırtıcı. :A

IMG_20210819_192952.jpg

------

Muslera iyi güzel de çok tuhaf hatalar yapıyor bu aralar. :A

Son düzenleme:
Ne kadar çok Türk varsa kadroda, tur şansımız bir o kadar az. Bunun yanı sıra berbat futbol devam ediyor. Ama Galatasaray her zaman sezon başlarına böyle başlamıştır, sezon ilerledikçe form tutan yapısı var. Ki sezona çok formda başlayıp sonradan formun düşmesindn daha iyi bir durum.

Maçtaki panolardaki bet reklamları maşallah biri bitiyor diğeri başlıyor...

Ne kadar çok Türk varsa kadroda, tur şansımız bir o kadar az. Bunun yanı sıra berbat futbol devam ediyor. Ama Galatasaray her zaman sezon başlarına böyle başlamıştır, sezon ilerledikçe form tutan yapısı var. Ki sezona çok formda başlayıp sonradan formun düşmesindn daha iyi bir durum.

Maçtaki panolardaki bet reklamları maşallah biri bitiyor diğeri başlıyor...
Bu maçta bu tarz şeyler yazabilirsin ama lig maçlarında yazman yasak. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski