Ramiz Dayı bu kez güldürecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Ezel dizisinin 'Ramiz Dayısı' Tuncel Kurtiz ile 'Hanımın Çiftliği' dizisinin Ramazan'ı Necip Memili aynı dizide buluştular. Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği dizide BKM oyuncularından Büşra Pekin'de rol alıyor. Yıllar sonra bir komedi dizisinde oynamaya hazırlanan Tuncel Kurtiz, 'Oyuncu hem güldürmeli hem ağlatmalı. Ben dram rollerinde de çok oynadım. Toplumun durumu ortada. Biraz da onları güldürmek mutlu etmek lazım' diyor.

c131547.jpg

İlk kez böyle bir dizi projesinden bahsediliyor sanırım :) Büyük ihtimal Star için hazırlanıyordur. Oyuncu seçimleri epey ilginç. Bakalım başka kimler yer alacak bu dizinin kadrosunda ? :)

Ya ben açıkçası TİMS'e hiç güvenmiyorum, Muhteşem Yüzyıl hariç bolca rezil dizisi vardır. Bu rezil diziler reyting nedeniyle değil, bildiğin kötü yapımlar olduğu için rezildi, o nedenle bu değerli oyunculara yazık olabilir. TİMS daha önce Hümeyra ve Binnur Kaya'lı biz diziyi senaryo nedeniyle iptal etmişti, onun kanalı Kanal D idi , belki o zaman bu dizi yerine başka bir şey yapalım denmiş olabilir yani bu yeni dizinin kanalı Kanal D olabilir.

Hayirli olsun bu dizi, büyük ihtimalle Star'da yayinlanir..