Ramiz Dayı Ölecek mi?

King08

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
31 Ağustos 2008
Mesajlar
1,605
Reaksiyon puanı
0
Puanı
157
Yaş
31
Konum
Yanıma mı gelcen ???



Ezel'in son bölümünde yaşanan olay herkesi ekrana kilitledi. Ramiz Dayı'nın torunu Sekiz, gelmeyeceği sanılan bir anda Dayı'nın karşısına çıkıp, hiç tereddüt etmeden Dayı'yı göğsünden bıçakladı. Son olarak Dayı, gençliğini görüp O'na el salladı. Peki Dayı ölecek mi?

Ezel izleyicileri Dayı'nın durumuyla ilgili ikiye bölünmüş durumda. Gelin Sezon Finali'nin son bölümünü hatırlayalım. Büyük bir oyun salonu, masanın başköşesinde tekerlekli sandalyesiyle Dayı, yanıbaşında Ali, Ezel ve Cengiz, barda Şebnem ve Tevfik... Onlardan sonra masaya gelen iki isim ise Eyşan ve Kenan Birkan... Dayı, o sahnede tekerlekli sandalyede ama yeni sezonda dimdik ayakta. Dolayısıyla bu olay sonrasında Dayı, ya bir süreliğine ya da sürekli olarak tekerlekli sandalyeye mahkum kalacak ancak hayata gözlerini yummayacak. Kenan Birkan ve Ramiz Karaeski, savaşa kaldıkları yerden devam edecekler.
 

şirin

Emekli
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
687
Reaksiyon puanı
9
Puanı
139
Yaş
34
son bölümünü tam izlemedim sonuna kdr ama ölmez bu kdr tutmuş bi karakteri tutupda öldürcek kdr mal deillerdir senaristler sanırım :D