Rambo, Dizi Olarak Televizyona Uyarlanıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Rambo, Dizi Olarak Televizyona Uyarlanıyor!

rambostallone-150x150.jpg

Başrolünde Sylvester Stallone'nin yer aldığı 80'lerin unutulmaz filmlerinden olan Rambo'un dizi olarak televizyona uyarlama çalışmaları başladı.

Fox'ta ekrana gelecek olan dizi Rambo: New Blood adıyla uyarlanacak ve Rambo ile oğlu JR arasındaki karmaşık ilişkiyi merkeze koyacak.

Dizinin hikayesi aynı kalacak olsa da, elbette tüm kadro yenilenecek. Bakalım efsanevi filmin dizi serisinde başrolü kim canlandıracak ve bu ağır rolün altından kalkabilecek mi?

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

ayyyy süper haber bu adama ben bayılıyorum özellikle rambo ve rocky karakterleri üstüne yapışmıştır çok harika 2 seri :love1::love1::love1:

aaaa ama bu dizinin tutmaı kesinlikle başrol oyuncusuna bağlı eğer iyi seçim yapılamzsa tutmaz çok iyi bir tercih yapılmalı sylvesters tone yerine geliyor sonucta 🙂

@sürgünüm @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Castei birlikte izleriz:A:A:A

nesi süper ilk rambo ilk kan güzeldi gerisi boştur serinin :)
ve bildiğim kadarıyla filmde pek bayanlara yer yoktu, dizide aynı film gibi sapsapa başbaşa parlaklar geçidi şeklinde olacaktır :)

ayyyy süper haber bu adama ben bayılıyorum özellikle rambo ve rocky karakterleri üstüne yapışmıştır çok harika 2 seri :love1::love1::love1:

aaaa ama bu dizinin tutmaı kesinlikle başrol oyuncusuna bağlı eğer iyi seçim yapılamzsa tutmaz çok iyi bir tercih yapılmalı sylvester stone yerine geliyor sonucta 🙂

Tartışmasız tek adayım var Jason Statham reyis. :)

nesi süper ilk rambo ilk kan güzeldi gerisi boştur serinin :)
ve bildiğim kadarıyla filmde pek bayanlara yer yoktu, dizide aynı film gibi sapsapa başbaşa parlaklar geçidi şeklinde olacaktır :)
hayırr hepsi güzeldi senin zaten neden çamur attığını itiraf ettin sen izlemesende olur sana kalmadık :F:F:F

aaaa ama bu dizinin tutmaı kesinlikle başrol oyuncusuna bağlı eğer iyi seçim yapılamzsa tutmaz çok iyi bir tercih yapılmalı sylvester stone yerine geliyor sonucta 🙂

memeli bir hayvan seçerler yine:A inşallah süperportakalla aynı gün olur:A

Tartışmasız tek adayım var Jason Statham reyis. :)
ayyy süper olur bayıldığım bir adam ama yeni bir oyuncuyla film çekilse ozaman üst düzey oyuncuları düşünürdüm ama dizilerde genelde sinema filmlerinde gördüğümüz o üst düzey yıldızlar pek dizi tercih etmiyorlar ama olsa harika olur tabi:love1::love1::love1:

ayyy süper olur bayıldığım bir adam ama yeni bir oyuncuyla film çekilse ozaman üst düzey oyuncuları düşünürdüm ama dizilerde genelde sinema filmlerinde gördüğümüz o üst düzey yıldızlar pek dizi tercih etmiyorlar ama olsa harika olur tabi:love1::love1::love1:
spartacusten birini bulurlar bence:A favorim buabimiz galiba senin tüplü flash parlağında da oynamış :A
304889-manu-bennett.jpg

Jason Statham reyisin dizilerde oynama isteği biliniyor. Ayrıca Kevin Spacey ve Matthew McConaughey gibi Oscar'lı isimler dizilerde oynuyor. Parayı bastıktan sonra oynar bence.:)

memeli bir hayvan seçerler yine:A inşallah süperportakalla aynı gün olur:A
aynen orjinali gibi beyince gelişmemiş cüsse olarak gelişmiş yuvarlak bir oliver bulurlar başrole ondan sonrada hadi seyret seyredebilirsen :)

birde çirkin ördek çiğdem, bize laf atıyor senlik değil diyor dizi zaten benlik olmaz? ortada beyinsiz kaslı bukle vücutlu parlaklar olacak dizide, benim bu diziyle işim olmaz :))

Kanalı Fox'muş. :D Bugün Fox'a saydırıyordun ne oldu hemen U dönüşü yaptın. :F:F

aynen orjinali gibi beyince gelişmemiş cüsse olarak gelişmiş yuvarlak bir oliver bulurlar başrole ondan sonrada hadi seyret seyredebilirsen :)

birde çirkin ördek çiğdem, bize laf atıyor senlik değil diyor dizi zaten benlik olmaz? ortada beyinsiz kaslı bukle vücutlu parlaklar olacak dizide, benim bu diziyle işim olmaz :))
öyle deme sen fandazdik hayal dünyanda kaş göz çizip kullanıyon @Çiğdem- in parlaklarını sonuçta memeyse meme tyüsüzse tüysüz küçük bir fazlalıkları var çiğdemin parlakalrının onu da makasla halledersin:)))

Kanalı Fox'muş. :D Bugün Fox'a saydırıyordun ne oldu hemen U dönüşü yaptın. :F:F
çiğdem bu dizi için 29 harfle de dönüş yapabilir:))

spartacusten birini bulurlar bence:A favorim buabimiz galiba senin tüplü flash parlağında da oynamış :A
304889-manu-bennett.jpg

@Çiğdem- in favorisi bu :)

ice-age-man-4.jpg

öyle deme sen fandazdik hayal dünyanda kaş göz çizip kullanıyon @Çiğdem- in parlaklarını sonuçta memeyse meme tyüsüzse tüysüz küçük bir fazlalıkları var çiğdemin parlakalrının onu da makasla halledersin:)))

çiğdem bu dizi için 29 harfle de dönüş yapabilir:))
makasla sorun hallolmuyor ondan sonra birde matkap lazımki oraları istediğin şekle büründüresin :))

@Çiğdem- in favorisi bu :)

ice-age-man-4.jpg

makasla sorun hallolmuyor ondan sonra birde matkap lazımki oraları istediğin şekle büründüresin :))
304889-manu-bennett.jpg
aaa evet arrowun 2.sezonunda oynadı oliverin en büyük dümanıydı gerçekten çok kalitlei bir oyuncu @xemrexxx :love1::love1::love1:

@destere hahahahahah allah canını almasın senin :F:F:F