Ramazan Ayının Galibi Belli Oldu! Hangi İsim İpi Göğüsledi?

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Ramazan ayı ile birlikte dini programlarda ekranlara veda etti. Peki bu yıl hangi isim kutsal ayı zirvede tamamladı?


[/B]Yaz aylarına denk gelen Ramazan ayında televizyonların en büyük kozu dini programlar oldu.

İftar sonrası ekrana getirdikleri yeni diziler ve sinema filmleriyle izleyiciyi ekranda tutmak isteyen kanallar yaz rehavetinden nasibini aldı.

Hemen hemen aynı saatlerde yayınlanan iftar ve sahur programları aldıkları reyting sonuçlarıyla kanal yönetimlerini memnun etti, AGB ile SBT sonuçlarına bakıldığında birinci yine değişmedi.

KANAL DEĞİŞTİ YERİ YİNE AYNI

Geçtiğimiz aylarda Star TV ile yollarını ayırıp ATV'de programlarına devam eden Nihat Hatipoğlu, Ramazan öncesi yeni kanalında yaptığı iki kandil programında aldığı yüksek rating oranlarını Ramazan boyunca da sürdürdü.

Kendine has üslubu ve anlatış biçimiyle izleyicilerinin beğenisini toplayan Nihat Hatipoğlu bu yıl birinciliği kimseye kaptırmadı.

Bu yıl içtiği çay bardağına bile reklam alınan Hatipoğlu aldığı başarılı sonuçlarla ATV'nin yüzünü güldürmeyi başardı.

KARATAŞ İLE DÖNGELOĞLU TAKİPTE

Kanal 7 hazırladığı İftar ve sahur programlarıyla her yıl olduğu gibi bu yılda yarışta varım dedi.

Mustafa Karataş İle İftar Saati ve Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti programlarıyla reyting yarışına dahil olan Kanal 7, AGB ve SBT reyting sonuçlarına göre geçtiğimiz yıllardaki ekran performansını koruyarak ikinci sırada yerini aldı.

İftarını Mustafa Karataş İle yapan Kanal 7 izleyicisi sahurunu Başakşehir Sular Vadisi'nden canlı yayın yapan Ömer Döngeloğlu ile yaptı.

STV İZLEYİCİ KİTLESİNİ KORUDU

Reha Yeprem'in sunumu ve Din İşleri Yüksek Kurulu eski başkanı Prof. Dr. Hamza Aktan'ın yorumları ile ekranlara gelen olan İftar Zamanı programıyla Ramazan ayında izleyenlerinin karşısında olan STV aldığı ratinglerle izleyici kitlesini korudu.

STAR TV'DE HAYAL KIRIKLIĞI

Nihat Hatipoğlu'nu ATV'ye kaptıran STAR TV geçmiş yıllarda yakaladığı rating başarısını bu yıl yakalayamadı.

Ramazan boyu ekranda olan Mukabele'yi, dünya Kuran-ı Kerim okuma şampiyonu Hafız Selman Okumuş sundu.

İlk AGB ve SBT sonuçlarında ilk yüze giren program ilk sıralara adını yazdıramadı.

HEM EKRANDA HEM SANAL ALEMDE

Flash TV'de Cübbeli Ahmet Hoca rating sıralamasında üst sıralarda yer almasada Ramazan ayı boyunca adından sıkça söz ettirdi.

İftar'da anlattığı konu ve verdiği örneklerle hemen hergün internet sitelerine konu olan Cübbeli Ahmet Hoca sanal alemde de fırtına gibi esti.

TRT RAMAZAN SEVİNCİ İLE SEVİNDİ

Ramazan ayı boyunca TRT'de Serdar Tuncer'in sunumuyla ekrana gelen Ramazan Sevinci programı izleyenleri ekrana bağlayan diğer bir program oldu.

Sakin konuşma tarzıyla dikkatleri çeken Tuncer AGB ratinglerinde yer almayan TRT'yi SBT sonuçlarında üst sıralara taşımayı başardı.[/SIZE][/COLOR][/FONT]