dedim bu kız etiketsiz bile gelir. 😏
Konuyu görmedim ki nasıl geleyim abii
dedim bu kız etiketsiz bile gelir. 😏
ama kabul et... ne sinir atardın oklava ile.. offfffffff ....@Angelica @Emre Ozansoy aklına bazı kişileri getirdin... herhalde odada birşey kalmazdı 🤪🤪🤪🤪
yeminle gözümde canlandı Melekcim.benlik odaymış bu hemde fena sinir atardım hem hem dağıtırdım hemde bağıra bağıra ağlar rahatlar çıkardım ordan
yeminle gözümde canlandı Melekcim.
İkimizde içimizde yaşıyoruz birçok şeyi, tam bizlik odalar.
o herzaman olur... eskiye gitmeye gerek yok.Aynen abi sana bişey diyim bazen yani çok önceleri şimdi değil laptobun başında üzgünüm yazmak istemiyorum ama kafam dağılsın diye çoğu zaman gülüyormuşum gibi yorum yazdığım çok oldu benim
Süt pek sevmem, çikolata (özellikle Browni) yeter.o herzaman olur... eskiye gitmeye gerek yok.
o an yansıtamayız duygularımızı başkaları üzülmesin ben üzüleyim dersin.
işte bu odalar o yüzden tam bizlik ama @Emre Ozansoy bak, bir paket çikolata ver, süt içmiş kediye dönüyormuş
o herzaman olur... eskiye gitmeye gerek yok.
o an yansıtamayız duygularımızı başkaları üzülmesin ben üzüleyim dersin.
işte bu odalar o yüzden tam bizlik ama @Emre Ozansoy bak, bir paket çikolata ver, süt içmiş kediye dönüyormuş
O sadece benim nenem@Alos @EmreCan @Emre Ozansoy
Nenenize bir oklava versek...nasıl dağıtır buraları var yaaa...Offfff!! 🤪
@Angelica
@Angelica
kullanmak isteyeceğin aletden tut kırmak istediğin herşeye karar verebiliyorsun
Eşya değil de, sinir olduğumuz kişiyi koysak odaya çok güzel olur.@Angelica
kullanmak isteyeceğin aletden tut kırmak istediğin herşeye karar verebiliyorsun
Amerikada Bardakların üstüne Trump figürü isteyenler oluyormuş.Eşya değil de, sinir olduğumuz kişiyi koysak odaya çok güzel olur.
Figür kesmez biziAmerikada Bardakların üstüne Trump figürü isteyenler oluyormuş.
🤫Figür kesmez bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?