Rafet'in Yerine Murat Han Geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Bu yılın Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca'nın başrolünü oynadığı Eve Düşen Yıldırım dizisindeki partneri değişti.

Show TV'de ekrana gelecek olan dizinin ilk bölümünde Karaca başrolü Rafet El Roman ile oynamıştı. Ancak yapımcı Fatih Aksoy ilk bölümü beğenmeyince çöpe attı ve dizinin erkek oyuncularını da değiştirme kararı aldı. Bunun üzerine Rafet El Roman'ın rolü için Murat Han ile anlaşıldı.

Rafet El Roman'ı oyuncu olarak uzun bir aradan sonra izlemek ilginç olacaktı ama olmadı

Bana bu dizinin tutma ihtimali çok düşük geliyor. Murat Han iyi bir oyuncu olmasına rağmen reyting yönünden pek parlak bir isim değil. Yapımcının da ilk denemeleri beğenmemiş olması ve Show TV'nin boş günlerinde (Çarşamba, Perşembe) çok güçlü rakipler olduğunu düşünürsek tutma ihtimali çok az...

Murat Han bi türlü tutan diziler de oynamadı bunun da tutacağına zannetmiyorum
Ama ilk bölümlerini izlerim

rafetten oyuncu olmazdı zaten

Bu dizinin hangi günde yayinlanacagini merak ediyorum, fakat hergün birbirinden iddiaali diziler yayinlaniyor ki yeni baslayan diziler çok da iyi gitmiyor (Hayat Devam Ediyor haricinde)

kitabını okuduğum kadrıyla çok gzeldi.. ağlamıştım bile diyebilrim... ancak şöyle oyuncu kadrosuna bakacak olursam aynı şeyi diyemiciem.. dizi aşk ı memnu yaprak dökümü dudaktan kalbe gbi kitaptan bağımsız gidecek gbi grünüyor.. ynetmeni ve senaristinden umutluyum.. oyuncu kadrosunda suzan aksoyu ve murat han ilgimi çekiyor.. mehmet mincinözlü ve seda akman galiba dizi için pek uyumlu deil... gizem karacanın fanatiğiyim... bu diziyede yakışacağını düşünüyorum ama murat han la mehmet mincinözlüyle nasıl bir çift olacaklar merak ediyorum...

bu dizinin tutmasını nedense çok istiyorum..