Racon'un Karakterleri Netleşti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
67,839
Puanı
1,060
thumbnail_1424980651.jpg

ATV'nin merakla beklenen dizisi Racon: Ailem İçin'den yeni bir haber var!

Yapımın ana karakterlerinin adları ve özellikle sonunda netleşti. Heyecanlı bir hikayenin izleyicileri beklediği dizinin yapımcılığını ise TMC Film üstleniyor. İşte oyuncular ve canlandıracakları karakterler.
  • Kenan Korhan (Mehmet Aslantuğ): Racon masasının lideri. Uzun boylu, atletik. Adil, kararlı, otoriter. Kendi doğruları, hatta sadece doğru bildikleri için ölmeye hazır bir adam.
  • Recep Güldağ (Sarp Akkaya): Kenan'ın düşmanı. Hurdalığın sahibi. Bakımlı, temiz halinin gizleyemediği bir hainlik var yüzünde.
  • Yağmur Korhan / Azra Onan (Hande Doğandemir): Kenan'ın kızı. Mimar. Akıllı, özgür, başarılı, duygusal. Mahalledeki herkesle arası iyi.
  • Adnan Korhan (Seçkin Özdemir): Kenan'ın oğlu. Çapkın, hırslı, kıskanç, etkileyici.
  • Tekin Atan (Barış Arduç): Kenan'ın evlatlığı ve sağ kolu. Amatör ralli pilotu. Güvenilir, becerili, zeki, cesur.
  • Sedef Ercan (Sezin Akbaşoğulları): Kenan'ın aşkı. Meraklı, neşeli, gezgin, özgür, korumacı.
  • Zerrin Saygın (Ekin Türkmen): Adnan'ın sevgilisi. Fettan, çekici, kurnaz. Kenan'a karşı Recep için çalışıyor.
  • Nisa Korhan (Tomris İncer): Kenan'ın annesi. Mutasavvıf. Manevi yönü güçlü. Hayat dolu.
Dizinin kadrosunda bu isimlerin yanı sıra Emir Benderlioğlu ve Ecem Çalık da yer alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in, senaristliğini ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu'nun üstlendiği Racon: Ailem İçin, Mart ayında ATV'de başlıyor!

Son düzenleme:
Diziyi merakla bekliyorum.:X Sarp Akkaya iyi hoşta o rolede güzel uymuş ama yetersiz gibi görünüyor bende.:( Umarım yanılırım.

merakla bekliyorum ben bu diziyi mehmet aslantuğu ve seçkin özdemiri severim
bakalım hangi gün olacak

Diziyi merakla bekliyorum.:X Sarp Akkaya iyi hoşta o rolede güzel uymuş ama yetersiz gibi görünüyor bende.:( Umarım yanılırım.
sarp bu karakteri süper oynayacak bu rolün adamı sarp
önce bir izle istersen

senaristlerden umudum yok.:(
daha diziyi izlemedin dur bir izle öncede

merakla bekliyorum ben bu diziyi mehmet aslantuğu ve seçkin özdemiri severim
bakalım hangi gün olacak

sarp bu karakteri süper oynayacak bu rolün adamı sarp
önce bir izle istersen

daha diziyi izlemedin dur bir izle öncede

Ben bir Sarı rolü olmayacağı için korkuyorum aslında.:(

İzlemeyi çok istediğim bir dizi ama yoğun tempomdan dolayı vaktim olmayacak gibi. :(

Tutarsa yazın izlerim artık. :)

Klasik krem Derem kurmacasi. Kadro çok iyi sayılır. Normalde bu kadronun isi tutar ama fragmanlar pek iyi degil

Hadi bakalım bekliyoruz, şansı çok zor ama. :(
İntten takip edeceğim artık. :X

Bu alana bir cevap yazın...