Racon, Başlamadan Kanal Değiştirdi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1417704252.jpg

Merakla beklenen Racon dizisinden yeni bir haber daha var!

Başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in paylaştığı dizinin tv8'de başlayacağı açıklanmıştı. Ancak bugün gelen bir habere göre dizi, daha başlamadan kanal değiştirdi. Senaristliğini Kerem Deren'in, yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin'in, yapımcılığını ise TMC Film'in üstleneceği yapım, FOX'ta ekrana gelecek. Dizi, yeraltı dünyasında geçen bir baba-kız hikayesini konu alıyor.

Racon, Şubat ayında FOX'ta başlıyor!

Son düzenleme:
En dogru karar Yuru Foxumm kim tutar seni Tv 8 de ne gorduler anlamadim Acun kendi programlari bile zar zor gidiyo iyi oldu bu

Bu dizininde en büyük fanı olabileceğim kapasitesi vardı ve bu bir tık daha ileri vites attı gibi.:Z

Mehmet Aslantuğ var, Kerem Deren var, Fox oldu, Hande'de iş görür, Yönetmen'de iyi.:Z

Sezonun 2. yarısı Fox'a foxlanacak gibiyim.:oley:

Sina Koloğlu Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İyinemli'nin ismini karıştırdığı gibi Fedai ve Racon'un kanallarınıda karıştırmış. Fedai FOX'ta yayınlanacak. :)

Sina Koloğlu Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İyinemli'nin ismini karıştırdığı gibi Fedai ve Racon'un kanallarınıda karıştırmış. Fedai FOX'ta yayınlanacak. :)
Fedai'nin FOX'ta yayınlanacağı belliydi zaten, son gelen haberlere göre Racon da FOX'ta olacakmış... :)

Fedai'nin FOX'ta yayınlanacağı belliydi zaten, son gelen haberlere göre Racon da FOX'ta olacakmış... :)
Sina Koloğlu Fedai'nin kanalı belli değil yazmış, asıl belli olmayan Racon'un kanalı. :)

Fedai'nin kanalını Oya Doğan'a açıklayan bizzat Endemol'un yapımcısı. :)

Hande'm için tutmasını istiyorum dizinin bu yüzden FOX'ta olursa güzel olur. :)

Sina Koloğlu Fedai'nin kanalı belli değil yazmış, asıl belli olmayan Racon'un kanalı. :)

Fedai'nin kanalını Oya Doğan'a açıklayan bizzat Endemol'un yapımcısı. :)
"Cansu Dere ve Murat Yıldırım'lı dizi FOX'ta olacak" diye haberler çıkmıştı ama daha önce... :)

"Cansu Dere ve Murat Yıldırım'lı dizi FOX'ta olacak" diye haberler çıkmıştı ama daha önce... :)
Cansu Dere ve Murat Yıldırım'lı dizinin ismi 'Fedai' :) Sina Koloğlu'da kanalı belli değil yazmış, asıl belli olmayan Racon'un kanalı onu anlatmaya çalışıyorum 1 saatdir. Neyi anlamadın? :)

Cansu Dere ve Murat Yıldırım'lı dizinin ismi 'Fedai' :) Sana Koloğlu'da kanalı belli değil yazmış, asıl belli olmayan Racon'un kanalı onu anlatmaya çalışıyorum 1 saatdir. Neyi anlamadın? :)
Onu biliyorum, ama bir yerlerde bunun da FOX'ta yayınlanacağı açıklanmıştı. Neyse. FOX'ta olduğu netleşir belki yakın zamanda, konu açık kalsın... :)

Onu biliyorum, ama bir yerlerde bunun da FOX'ta yayınlanacağı açıklanmıştı. Neyse. FOX'ta olduğu netleşir belki yakın zamanda, konu açık kalsın... :)
Konu kapansın demiyorum zaten. :) Sadece not düşüyorum Sina Koloğlu önceki günkü yazısını hep birbirine karıştırmış, Kod adı Maral'da Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy'un oynayacağını yazmış. Bugün Acunn.com'da görebilirsin, Aras'la başrolü paylaşacağını. Fedai'nin kanalı belli değil diye yazmış, Endemol'un yapımcısı açıkladı. :)

Racon'un FOX'ta yayınlanacağına dairde başka haber çıkmadı. Herkes Sina Koloğlu'nun köşe yazsını paylaşıyor. :)

Konu kapansın demiyorum zaten. :) Sadece not düşüyorum Sina Koloğlu önceki günkü yazısını hep birbirine karıştırmış, Kod adı Maral'da Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy'un oynayacağını yazmış. Bugün Acunn.com'da görebilirsin, Aras'la başrolü paylaşacağını. Fedai'nin kanalı belli değil diye yazmış, Endemol'un yapımcısı açıkladı. :)
Sina çok bunadı, çok... :F

Ali Eyüpoğlu'nun yazdıkları yalan çıkmaz çünkü sahaya çıkıyor, bizzat dizi yapımcı ve yönetmenleriyle sette bir araya geliyor. Sina Koloğlu ise köşesini doldurmak için yarım bilgiyle sallıyor. :)
Ben de Ali'nin doğru söylediğini düşünüyorum, ama Sina... Neyse, ben bir şey söylemeyeyim... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy