Raci Şaşmaz Ve Ekibi Vadi'yi Uçuruyor!

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi Türkiye'nin açık ara en fazla izlenen efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu adeta damgasını vuruyor.Geçtiğimiz haftalarda Vadi'nin baş isimlerinden Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın senayo grubundan ayrıldığı duyurulmuştu.Daha sonra ise jenerikte ''Pana Yazım Ekibi'' ismi geçiyordu.
Yeni senaryo grubu Raci Şaşmaz önderliğinde vadiyi resmen uçuruyor.Son bölümlerde senaryo kalitesinin iyice artması sahnelerin müthişliği çok açık şekilde belli olurken vadi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.
209.Bölümle 7 den 77 ye istisnasız tüm izleyiciler tarafından çok beğenilen dizi resmen şov yapıyor.
Bakalım önümüzdeki bölümlerde bu müthiş yükseliş devam edecek mi?
1536450_235337653294815_496359370_n.png

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @RüzgarGülü

ben bahadıra laf söyledin demedim ki zaten abi :D

ben bahadıra laf söyledin demedim ki zaten abi :D

@takas dün vadide türkiyede ki operasyonlar iligili konular haber sitelerine haber oldu heryerde vadide ki diyologlar var

Vadi ye Tebrikler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi