R. Tayyip ERDOĞAN'ın Davos Çıkısı

Başbakanımızın Davos Çıkışı Hakkındaki Düşünceniz Nedir?

• Helal olsun türklüğe yakışacak bir hareket grur duydum.

Oy: 13 61.9%
  • İyi yaptı fakat yanlış anlaşılabilir

Oy: 3 14.3%
  • Kararsızım

Oy: 1 4.8%
  • Oy almak için yaptı yapmamalıydı.

Oy: 4 19.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
bizim açımızdan baktığımızdan çok iyi yaptı fakat Türkiye'nin dış ilişkileri açısından bakarsak çok kötü yaptı....

ben desteklemiyorum yaptığını...

Süreyi adil kullandırmamak adaletsizlikse,Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sürgün yeri midir? (anlayan anladı)
Geçiniz,yıllardır süren,sürmeye mahkum edilen bir geri çekilmeden,sessizlikten,acizlikten çok daha iyi fakat,kesinlikle doğru değil...Türkiye'nin ilişkilerini bozacağı gibi,barıştan yana olduğumuz konusunda şüpheler uyandıracaktır...

evet oy almak icin yaptı. ama yinede ii konusmus.

gurur duymadım ama iyi yaptı daha iyiside olabilirdi. . .

Haklısın da bize o kadar önyargıyla yaklaşılıyor,açık arıyorlar bize saldırmak için,bunu bir fırsat olarak değerlendirecektirler...Yoksa bir başbakana bunun yapılması doğru değildir kesinlikle de böyle bir fırsat yakalayan doğruyu yanlışı tınlar mı...Tarihte çok var örneği,üşenmeyin okuyun...Daha uzun da konuşurdum da uzatmaya gerek görmedim...Yaptığı mükemmeldi,gurur duydum ama aleyhimize kullanılır yani...

kesinlikle haklısın ustam bu konuda hamas şerefsizleri yanlış anladılar bile.aleyhimize dönecek gibi.

Gücümüzden,kudretimizden korktuklarından dolayı yaptığımız iyi olan,gücümüzü gösteren her şeyi aleyhimize çevirirler.Yaptığı takdir edilesidir,fakat başbakanımıza psikopat gözüyle bakılacak ne yazık ki...

heLaL OLsun diyorum. Bırakınız dışardan isteyen istediği yorumu yapsın. Dış ilişkiler açısından ise geriye gideceğimiz bir durum yok kesinlikle yaptığı hareket asilliğin bir hareketidir ve saygı duyulmalıdır , desteklenmelidir. Kimse Türkiye Cumhuriyeti başbakanına yüksek sesle konuşamaz isterse sağır olsun burası bizi hiç mi hiç alakadar etmez. Evet Avrupa birliğine girmek istiyoruz ama bu onlara 2.Sınıf devlet muamelesi yapma haklarını vermez. Daha ölmedik !!!

googleye one munıtes oyunu yazınca bu konunun linki çıkıyo

Bir Başkan Bir Başkan'a Doğru Düzgün El Teması Yapmıyorken Altı Üstü Bir Moderatör Olan İnsan Başbakan'ı Omzundan Asılamaz... Çok Doğru Yaptı Çok Haklıydı Hiç Bir Dış İlişkiyi Etkilemez... Seçimlere de Nerden Baksan 6-7 Puandan Fazla Faydası Olur Çünkü Yurd'a Dönünce İyi Kullandı Bunu 😉