Haklısın da bize o kadar önyargıyla yaklaşılıyor,açık arıyorlar bize saldırmak için,bunu bir fırsat olarak değerlendirecektirler...Yoksa bir başbakana bunun yapılması doğru değildir kesinlikle de böyle bir fırsat yakalayan doğruyu yanlışı tınlar mı...Tarihte çok var örneği,üşenmeyin okuyun...Daha uzun da konuşurdum da uzatmaya gerek görmedim...Yaptığı mükemmeldi,gurur duydum ama aleyhimize kullanılır yani...Anlıyan anladıda biz anlamadık.Devlet olarak barıştan yanayız orda söz vermedi diye terketmiş olması barıştan yana olmadığımız anlamına gelmez.Orda sayın başbakan israil cumhurbaşkanına cevap verirken sözü kesildi ve vücut temasına mağrus kaldı o seviyedeki bir gazetecinin bu seviyedeki bir başbakana bu tür hareketler yapması kesinlikle iyi karşılanamaz ve en doğru şeyi yaptı.Bize sünepelik yakışmaz orda o öyle otursaydı sayın ecevit gibi laf yiyip yiyip adam bağırara bağıra otursaydı!ozaman ecevit azamanında olduğu gibi 12 yıl geriye giderdik.Adam başbakana bağırsın biz orda oturalım.Artık Devletimiz bu durumdan kurtulmalı x devlet istediği yere sıçıyor bi bok olmuyor biz tuvalate sıçıyoz sıçmıycan diolar çok sinirlendim amerikaya israile...!!!!!!
kesinlikle haklısın ustam bu konuda hamas şerefsizleri yanlış anladılar bile.aleyhimize dönecek gibi.Haklısın da bize o kadar önyargıyla yaklaşılıyor,açık arıyorlar bize saldırmak için,bunu bir fırsat olarak değerlendirecektirler...Yoksa bir başbakana bunun yapılması doğru değildir kesinlikle de böyle bir fırsat yakalayan doğruyu yanlışı tınlar mı...Tarihte çok var örneği,üşenmeyin okuyun...Daha uzun da konuşurdum da uzatmaya gerek görmedim...Yaptığı mükemmeldi,gurur duydum ama aleyhimize kullanılır yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?