Rıdvan Dilmen

* BΣЯΚ

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1
Puanı
137
Türk Futbol Tarihine Damgasını Vurmuş Tarihin En Hızlı En Çabuk Futbolcusu Efsane Fenerbahçeli Unutulmaz Futbolcu

yarına sakla istersen

günde en fazla 3 konu açabiliosun.

o zaman da en fazla 6

6'yı geçti ama galiba xD

Kahin.

Akşam yine konuşturdu kahinliğini.
Playstation oynayıp, maçı kendisi yönetti sanki. Sağa at Emre dedi, Emre sağa attı. Arda ile oyna İsmail dedi. Arda'ya atıldı top vs vs.
Kompany'nin sarı kart görmesi sonrası, bu adam çok agresif üstüne oynarsak attırırız dedi. Bunu birkaç kez tekrarladı ve Kompany atıldı.
Yalnız, Hiddink'i anlamsız şekilde aşırı eleştirdi. Sık sık dile getirdi. Bununla ne amaçladı anlayamadım.

Son olarak: "Yapma Volkan" diyerek gol yediğimiz sırada güldürdü
(Kalede Volkan değil, Onur vardı
)

Çok güldüm o duruma
Tekrar tekrar Volkan'ın o videosunu izleyesim geldi
Süper adamdır severim kendisini.Hemşehrimdir Aydın/Nazilli doğumludur.

Adam maçı radyodan dinleyip neyin ne olacağını birkaç saniye önceden biliyor,ondan öyle o
Kulislerde çok ciddi konuşuluyormuş bu,doğru olduğunu sanmasam da never say never...

Adam maçı izlerken sanki kendisi oynuyor.Futbol zekası bu kadar yüksek birini görmedim.Nadir gelebilecek adamlardan

Yaşlandıkça çok bozmuş Türk futbolu yorumcusu. Yabancı futbol bilgisi hep çok zayıftı zaten ama futbolun içinden gelen ve oyunu gerçekten iyi okuyan biri olduğu için çok göze batmıyordu. Şimdi onun dönemindeki futboldan eser kalmayınca günümüz dünya futbolundan iyice uzak kaldı.

Asıl problemi ise yorumlarına adamcılık karıştırmayı iyice abartması. Ülkede yabancı teknik adamların tutunamamasının asıl sebebi bunun gibi çağ dışı kalmış yorumcular. Kendi arkadaşları teknik direktör olunca eleştirmeye çekinip yabancı teknik direktör bulunca ilk fırsatta sallayanlar...

Son dediğini babam da diyor kendi arkadaşı teknik direktör olunca çok eleştirmiyor diye.

Reactions: 12.Adam and bazinga

Son dediğini babam da diyor kendi arkadaşı teknik direktör olunca çok eleştirmiyor diye.
Uğur Meleke ile Mehmet Demirkol hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.