Rüzgar Erkoçlar Tekrardan Televizyon Sektörüne Döndü.!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
0f48ac3d2c0d2caca9ccf1b0906a6f5a.jpg

Cinsiyet değişikliği ile bir çok kez gündeme gelen ve 2013'ün en çok konuşulan isimlerinden olan Rüzgar Erkoçlar geçtiğimiz haftalarda bir pastanede işe girmiş ve çalışmaya başlamıştı.

Çok yüksek teklifler alsada kabul etmeyip dizi oyunculuğuna dönmeyeceğini bildiğimiz Rüzgar Erkoçlar kameralardan ayrılamadı.

Star Tv'nin Melek programının kamera arkasında çalışmaya başlayan Rüzgar Erkoçlar pastaneyi bıraktı ve televizyon sektörüne kamera arkasından da olsa bir adım attı.

Ekranlara geri döneceğini düşündüren yeni işi izleyiciyi meraklandırdı.​

Hayırlı olsun. Ama ilerleyen zamanlarda oyunculuğa döneceğini düşünüyorum ben. :)

Bana da dönecek oyunculuğa gibi geldi.Umarım dönmez o kadar çok ileri gidilir ki kendi bile tahmin edemez.Kötü olur kendisi için.:(

helal valla tebrik ediyorum rüzgar'ı ismi gibi essin gürlesin :D de dizilerde ne rolünde oynayacakk bu bir aşk dizisiyse partneri öpüşmeyi kabul edermi belli olmaz anca takılırlar iki kardeş gibi... :D :D

helal olsun tebrikler falan diyenler neyine helal olsun neyine tebrikler Allah ım Yarabbim Ya Resullullah

Allah ıslah etsin ne diyebilirim ki bunun için

helal olsun tebrikler falan diyenler neyine helal olsun neyine tebrikler Allah ım Yarabbim Ya Resullullah

Allah ıslah etsin ne diyebilirim ki bunun için

Yanlış anlaşılmasın bende ıslahdan yanayım :) helal olsun demek bu halde nasıl dolaşıyor helal yoksa tebrik ettiğimden değil....