Rüyadan Sonra | Yeni Bölüm | İlk Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni Dizime Puanınız Kaç ? :)

• 5

Oy: 2 15.4%
  • 6

• 7

Oy: 3 23.1%
  • 8

• 9

• 10

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
RÜYADAN SONRA
JENERİK

OYUNCULAR
Dizi Kolik : Esra
xdragxx : Aykut
charming : Hande
xemrexxx : Emre
Fks14 : Furkan

1. Bölüm

(Esra karanlık bir ormanda durmaktadır. Arkadan bir ses ‘’ –Baban öldü ‘’ diye bağırmaktadır. Birden çığlık atarak uyandı Esra Hande sesi duyunca hemen odaya geldi )

Hande : İyi misin Esra ?
Esra : Değilim. Hiç iyi değilim Hande
Hande : Yine mi aynı Rüya ? Babanın yaşadığını mı söyledi yine ?
Esra : Babam ölmüş…

-Ilgaz Konağı -

( Ilgaz konağında hüzün hakimdi. Ilgaz Ailesinin Babası Mehmet Bey hayata gözlerini yummuştu. Furkan önce annesini sonrada babasını kaybetmenin verdiği acıyla kanepeden kalkacak gücü bile bulamıyordu kendinde. Emre ise cenazeye bile katılmamış , barda içki içiyordu. Aykut ise yurtdışında ki şirketin başındaydı ve her şeyden daha dün haberi olmuştu ancak henüz gelmemişti. Furkan güçlükle yerinden kalktı ve babasının odasına çıktı. Babasının ona söylediği sözleri hatırladı.
-Kasamın içinde bir mektup var. O mektupu üzerinde yazan adrese götür. Furkan kasayı açtı mektubu aldı ve aşağı indi. )
Ayşe : Nereye oğlum ?
Furkan : Ayşe abla benim bi işim var zaten herkez gitti. Birkaç gün evde olmayacağım.

&BAR&

Barmen : Oğlum manyak mısın lan sen ? Baban öldü senin baban !
Emre : Ne babası lan ? O benim değil Furkanın babası.
Barmen : Ne halin varsa gör.
Emre : Bana o değil parası lazım.

&ESRA’NIN EVİ&

Hande : Demek öldü dedi bu sefer ?
Esra : Evet. Neyse benim çıkmam lazım
Hande : Tamam polis hanım dikkat et kendine
Esra : Tamam canım.

(Esra silahını beline taktı. Evdenden çıkmak için kapıyı açtığında karşısında bir adam gördü)

Furkan : Merhaba
Esra : Kimsiniz ?
Furkan : Eğer içeri girmeme izin verirsen anlatırım ?
Esra: Tabi geç.
Hande : Ben markete kadar gidiyorum
Esra : Tamam canım
(Hande evden çıktığında. Furkan elindeki mektubu Esraya uzattı)
Esra : Nedir bu ?
Furkan : Bilmiyorum oku.

(Esra mektubu açtı.)

-Kızım , canım kızım. Ben baban yıllardır öldü bildiğin baban. Seni görmeyi çok istedim kızım ama hastalıklar bi türlü buna izin vermedi. Bu mektubu okuduğunda ben yanında olur muyum olamz mıyım orasını bilemem. Şirketimin %40 ını senin kızım. Biliyorum bu beni affetmen için geçerli bi neden değil. Ama elimden daha fazlası gelmiyorum yavrum. En azından şimdilik. Ne olur beni affet kızım. Eğer hisseleri kabul edersen şirketteki odamdaki şifremi birtek bu kağıda yazdım içindekiler sana her şeyi anlatır güzel yavrum. Seni her şeyden çok seven baban. Esra mektubu okurken öfkeyle gözlerinden süzülen yaşları sildi. Ve Furkana dönerek gidebiliriz. )
Furkan : Nereye ? Ne yazıyor mektupta söylemiyecek misin ?
Esra : Öğrenirsin yakında beni şirketinize götür.
Furkan : Nasıl istersen.
Esra : Handeye bir küçük not yazdıktan sonra evden ayrıldı.

& ILGAZ HOLDİNG &

(Esra ve Furkan Holdinge gelmiştir. İçeri girdiklerinde Aykutun ve Emrenin masada oturduğunu ve Avukatın elinde kağıtla beklediğini gördüler. )
Furkan : Hoş geldin Aykut
Aykut : Hoşbulduk. Bu kim ?
Furkan :Bilmiyorum
Esra : Avukat Bey elinizdeki nedir ?
Avukat : Mehmet Beyin vasiyeti.
Esra : Okuyun lütfen
Emre :Sen kimsin ?
Esra : Avukat Bey ?
Avukat :

Ilgaz Holdingin %40 hissesini kızım Esraya , %30 Hissesini oğlum Furkana %20 sini Aykut’a %10unu ise Emreye bıraktım.
(Herkez şaşkınlık içinde Esraya bakar. )

1. Bölüm Sonu

@OzaN, @Fks14, @takas, @xdragxx, @BesaleT, @xemrexxx, @darksaal, @destere, @emreemreu, @cevaa, @Μαнoni, @Orcun_22, @Prncss.., @çocuklarduymasın, @KK|Batman, @xBUGRAx, @Neferet, @WesTxCoasT, @LeqeND KiLLeR, @Arslan Bey, @BuraK, @Frank Woods, @berkann, @denizz19, @RüzgarGülü, @primavera, @Billy Kane, @Onur_35, @XanTier, @Forumdash, @mhmt53, @hayret bi şey, @Yakamoz-Asi, @Ulvi Ç., @dizi kolik, @yakup09, @legolas9900, @Dr.Who, @SuskunFelon, @yatutarsa, @muhtesemyuzyil, @*Dream*, @Lordly, @Almila, @hızlı gonzales, @Yasin93, @vhp, @nestroyers, @34rcp44, @china_shangai, @ernkrbyk, @mrt-06, @kvp, @cookies, @charming, @Master.1000, @ABAY_06, @Canol, @muffin, @berenist, @Reytinger

Moderatörün son düzenlenenleri:
sonra okurum ama genel olarak baktığımda lale devri dizisni anımsattı sanki okuyunca puanımı veririm :D

Şimdi konu açıyorum. Konuyu açıyım. Sonra okuyup okula giderim :ok:

Türkçe yazım hatası var.
Holdinge hemen gidiyorlar orası eksik kalmış senaryonun.
Diyaloglar çok yapmacık geldi.

Puanım bu bölüm için 7 . Başarılar :)

Türkçe yazım hatası var.
Holdinge hemen gidiyorlar orası eksik kalmış senaryonun.
Diyaloglar çok yapmacık geldi.

Puanım bu bölüm için 7 . Başarılar :)

Bölümü kağıda yazmıştım ben arkadaşım Pc geçirdi :) Teşekkürler :)

- - - Ekleme - - -

Yorumlarınızı ve puanınızı bekliyorum :) @takas @XanTier

senaryo yazmak çok zor ben bi ara kurtlar sofrası diye dizi yazmıştım 2 bölüme bıraktım kim uğraşacak :D

- - - Ekleme - - -

dediğim gibi 4-5 dk ya çıkıyorum eve gidince çözümleme yaparım olmadı yarın yaparız :D

Okula gidicem, akşama döndüğümde okurum. Ayrıca çok bitişik yazıyosun ve çok minik yazmışsın döndüğümde düzeltilmiş olsun lütfen. :D

Hande'ye bak ya. Kızla erkeği evde yalnız bırakıp markete gidiyor :bağır: :D

Daha hareketli olabilirdi ve diyaloglar doğallıktan uzak :( 8

Hikaye çok güzel Hilal. Bölüm uzunluğu ve diyaloglarda öyle. Benden sana 10 Puan! :)

Puanım 9. :D
Nasıl babaymış arkadaş insan %25 %25 paylaştırır. :D